Varm i hjärtat

Att jag har världens finaste tjej? Hon är så fin så jag blir helt varm i hjärtat av att se den här bilden.

2011 02 gumman

Skrivbordsbakgrund

skrivbordsbakgrund

Den här bilden har jag som skrivbordsbild på datorn just nu och man kan nog inte få det mycket sötare :) Läpparna som flyter ut över tassarna! Nåååå!

kameragrejer

Foton i kollaget från: Cyberphoto

Mest för min skull, eftersom jag vet att det är roligt att ha något samlat att gå tillbaka och titta på, men här får ni också ta del av mitt 2010 i bilder :) Egentligen ska man ju publicera det här i januari, men dagarna går ju så fort så jag hinner inte med :)

januari

jan kallt

Året började kallt! Här är jag med frusna ögonfransar i -31

jan pite

Jag avslutade min termin på TV-produktion och pendlade till Piteå för sista gången.

jan renovering

Vi var duktiga och renoverade för fulla muggar nere i källaren. Duktigast var kanske inte jag, men duktig nog ;) I slutet av månaden var det klart och där stod vi med ett rum till.

jan sminkning

Jag blev snyggt sminkad på presenta och började använda mineralpuder.

februari

feb hundkurs

Jag började på hundkurs med Signe. Det gick superfint! Tjejen blev även 10 månader och blev förevigad på ganska många foton.

feb pian

Jag började rida vackerflickan. Vi började från början med allt och tog det väldigt lugnt och det gav resultat. Hon är en dröm!

feb kurdisk middag

Åt middag hemma hos Haida på kurdiskt vid, dvs. på golvet. Jättegott och trevligt!

feb kallaren

Vi blev klara med källaren!

feb marang

Drog en sväng förbi Uppsala och hälsade på, åt marängsvirre och for sedan vidare till…

feb london1

..London! Var där över en helg tillsammans med syrran, mamma och moster. Superkul att äntligen få undersöka London lite närmre. I loved it, trots att jag hade konstant ont i fötterna av mina nya (snygga) skor :)

feb hundbus

Gick promenader på isen. Här tillsammans med Mia och Saga.

feb semlor

Bakade mina första semlor

feb tjejmiddag

Var på en jättetrevlig tjejmiddag hemma hos Helena…

feb invit

..och gick på invit.

feb tvsandning

Fixade med den allra sista grejen med skolan; en TV-sändning. Jag skötte ljuden den gången.

feb signesjuk

Signe blev sjuk och fick opereras i halsen för tonsillit. Här är hjärtat precis hemkommen från veterinären och är väldigt trött efter bedövningen. Gumman blev i alla fall bra till slut.

Fortsättning följer…

lovedones

tutor

Det var inte bara jag som fick passa på att mysa med M innan han hoppade på flyget till Oslo. Tog fram kameran och fångade ögonblicket och jag tycker att bilderna blev riktigt fina. Mina hjärtan ♥ ♥

Dagens låt

Läste om funktionsmakron hos Ann-Louse för länge sedan. Hade inte riktigt förstått vad det var då, men nu blev jag himla sugen på att testa. Och oj, vad roligt det var! Vad enkelt man kan göra skitsnygga bilder!!! Jag laddade hem mina funktionsmakron härifrån. Har ni några tips på var man kan ladda ner fler, så säg gärna till :)

Jag provade några av dem på en bild från min brors bröllop och de blev ju alla fina på sitt eget sätt. Åh, vad roligt detta var!

funktionsmakron

Min favorit är nog Seventies. Jag har alltid varit svag för sådana bilder :)

Funktionsmakron (actions) är något som man använder i photoshop. Vet du inte hur man gör, kan du klicka här.

Charlie & Lisa

charlieochlisa

Härliga bilder på två härliga personligheter :)

Tidsinställt inlägg

Vänner

alfa660

En rolig grej med att rensa bland sina bilder på datorn är att jag hittar en massa gamla godingar. Den här bilden till exempel – den är ju helt underbar! (och den går att förstora om man klickar på den)

En tråkig grej med att rensa bland sina bilder på datorn är att jag har 40 000 och hittills bara har hunnit till 2006…

vinter

Såhär vackra är träden nu och jag äälskar det! Det gör ju att man förstår varför vi bor här uppe..

Bloggen är verkligen skittråkig just nu, då det har blivit en ofrivillig bloggpaus p.g.a. för mycket att göra. Ni vet hur det kan bli ibland.

I går fick jag till exempel våran spegel/badrumshylla i huvudet när jag tvättade ansiktet på kvällen. Jätteont fick jag i huvudet, men ingenting ont som inte har något gott med sig, eller hur? Nu får vi ju göra om lite i badrummet! :D

Ja, ni hör. Jättemycket att göra ;)

Bildbomd utlovas dock när jag kommer tillbaka. Jul och nyår har för övrigt varit toppen, och jag ser jättemycket fram emot 2011. Detta blir bra! Men mer om detta när vi höres sen.. puss på er :)

fotopromenad

Kom nyss hem från en fotopromenad. Skulle fota en grej på uppdrag av pappa och så passade jag på att fota lite annat också. Signe t.ex! :) Vi gick även till en skog där vi inte har gått förut och det var lite spännande tyckte Signe som sprang runt som en yr höna. Tyvärr tappade jag mina fina skinnvantar där någonstans. Skit!

Nu ska jag åka ut till byn för ett möte med min käre far. Det gäller någon powerpoint presentation som jag ska kolla på. Sen blir det stallet. pusspuss

blommor

Bytte ut lite trötta pelargoner i dag till nytt och fräscht och passade samtidigt på att prova mitt ”nya” objektiv. Det blir ju finfint :) Gilla skärpedjupet!

lilja

Nu är magen full med tacos och soffan med vänner. Det är hockey på teven och högskoleprovet ligger bakom mig (och framför visserligen, men det är ju ett tag bort). Jag skrev ungefär som jag har gjort tidigare, dvs. bättre än vad jag trodde att jag skulle göra i dag, så jag är väl nöjd, men det är ju långt kvar till någon plats på veterinär.

Det känns skönt i alla fall att inte behöva stressplugga något den närmsta tiden. Däremot kommer jag ju att behöva plugga fram tills nästa prov. Läsa engelska böcker, fräscha upp lite gymnasiematte och plugga ”svåra” ord. Någon som har någon gammal mattebok hemma som ligger och skräpar? Matte A eller B? Den lånar jag gärna i så fall :D

Nu ska jag koncentrera mig på hockeyn och njuta av att det är pluggfri lördagkväll. Puss på er!

Mina hjärtan

minahjartan

Hej! I går fick vi äääntligen flytta hem till Drömvägen igen. Även fast vi har haft det väldigt bra hos svärföräldrarna så är det himla skönt. Och tänk, jag och M har ju inte fått bo ihop bara vi två sedan i mitten på juli. Och det är länge det! Först bodde ju han i Stockholm och sedan var vi borta i nästan två veckor i Spanien och så två veckor hos hans föräldrar. Nu känns det skönt med lite mysig höstvardag här faktiskt. Kom du bara!

Jag var på stallet i går kväll och när jag kom hem till svärföräldrarnas hus så åt vi middag, såg Idol och Karina Berg flyttar in och sedan kastade vi in grejerna i bilen och körde hem. Eftersom vi har haft byggjobbare här så är det rätt skitigt (jag får skylla på det visst, och inte på den riktiga vårstädningen som aldrig blev av) och nu har jag mina grejer i små påsar och väskor överallt. Tänkte ta hand om det nu och sen ska jag sätta mig och se idol….

TRODDE JAG! Idol börjar ju nu! Jag får visst städa i reklampauserna (som är så irriterande många, måste jag säga). M är iväg och ser hockey och jag kom nyss från stallet. Gjorde lite ledarövningar med Pian och det gick skitbra :)

Jaja. Hejdå hejdå.

Äldre inlägg »