PS Actions

Läste om funktionsmakron hos Ann-Louse för länge sedan. Hade inte riktigt förstått vad det var då, men nu blev jag himla sugen på att testa. Och oj, vad roligt det var! Vad enkelt man kan göra skitsnygga bilder!!! Jag laddade hem mina funktionsmakron härifrån. Har ni några tips på var man kan ladda ner fler, så säg gärna till :)

Jag provade några av dem på en bild från min brors bröllop och de blev ju alla fina på sitt eget sätt. Åh, vad roligt detta var!

funktionsmakron

Min favorit är nog Seventies. Jag har alltid varit svag för sådana bilder :)

Funktionsmakron (actions) är något som man använder i photoshop. Vet du inte hur man gör, kan du klicka här.

 1. 17 feb 2011 · 12:04 e mTess : Istla.se

  Vart hittade du dessa?

 2. 17 feb 2011 · 12:05 e mTess : Istla.se

  Det var inget, jag hade missat att du länkat =D

 3. 17 feb 2011 · 12:25 e mVictoria

  Hej! Jag brukar läsa din blogg ibland men har nog aldrig kommenterat. Fyskäms, jag vet! Men nu såg jag att du undrade om actions och den här tjejen har massa fina! (http://night-fate.deviantart.com/gallery/176425) Hoppas någon faller dig i smaken :) Ha en bra dag!

 4. 17 feb 2011 · 10:30 e mannelie berg

  Härliga filter, min favorit är nog också seventies!

 5. 19 feb 2011 · 12:04 e mUh-huh-me.com ~Nettan

  Riktigt kul med actions! Jag gör mina själva, tycker man får det precis som man vill då :tongue:

Tyck till