Ny poddis ute :)

podcastcoverlinneaoerica

Det här är den stora irritationspodden! I detta avsnitt snackar vi om sånt som vi stör oss på, till exempel folk som tränger sig före i kön, gör skidåkarsnytningen eller nyser i händerna. Trots all irritation hoppas vi att ni tycker att det var lika roligt att lyssna på som det var för oss att spela in. Kolla gärna in våran facebooksida eller skriv en kommentar här i bloggen :) Puss & kram!

Gör såhär:

Klicka här för att hitta podden på iTunes eller gå som vanligt in på Podcast-appen i din iPhone, leta efter ”Linnéa & Erica’s Podcast” och ladda hem avsnitten direkt i din telefon. Det går även att lyssna på podden i din androidtelefon genom appen BeyondPod.

För er som inte har iTunes kan ni antingen klicka här: Lyssna på Linnéa & Erica’s Podcast – 9. ”Lite bakterier har väl ingen dött av”

Eller ladda ner filen här: Ladda ner Linnéa & Erica’s Podcast – 9. ”Lite bakterier har väl ingen dött av” (högerklicka och spara)

Ett litet livstecken

Hej hej hallå där. Herregud vad sommaren går fort och herregud vad jag har bloggat dåligt. Men nu har jag i alla fall bakat ihop den här podden åt er. Mycket nöje! :)

podcastcoverlinneaoerica

Nu är äntligen avsnitt nummer fyra av Linnéa & Erica’s Podcast ute på iTunes! Den här gången snackar vi om avsked, distansförhållanden och om önskan om att någon gång få vara en häst. Dessutom har vi en ny podcast-bild som underbara Anna har gjort åt oss! Tack Anna! :)

Gör såhär:

Klicka här för att hitta podden på iTunes eller gå som vanligt in på Podcast-appen i din iPhone, leta efter ”Linnéa & Erica’s Podcast” och ladda hem avsnitten direkt i din telefon.

För er som inte har iTunes kan ni antingen klicka här:

Lyssna på Linnéa & Erica’s Podcast – 4. ”Avsked & avstånd”

Eller ladda ner filen här:

Ladda ner Linnéa & Erica’s Podcast – 4. ”Avsked & avstånd” (högerklicka och spara)

Hej! Ni har väl inte missat att Linnéa & Erica’s Podcast avsnitt 3 finns ute på iTunes nu? Det handlar om vänskap den här gången :)

Eftersom jag flyttar hem i morgon, så har vi faktiskt spelat in ett avsnitt som vi har ”på lager” och ska spela in ännu ett i morgon innan flyttlasset går. Allt för att ni inte ska behöva vara utan i sommar ;) Men vi måste komma på något bra sätt att kunna fortsätta med podden även fast vi bor i olika städer. Jag ska ju som sagt inte till Umeå förrän om länge…

IMG_4607

Det är viktigt att hålla kontakten med sina vänner ;)

Gör såhär för att lyssna på vår härliga podd:

Klicka här för att hitta podden på iTunes eller gå som vanligt in på Podcast-appen i din iPhone, leta efter ”Linnéa & Erica’s Podcast” och ladda hem avsnitten direkt i din telefon.

För er som inte har iTunes kan ni antingen klicka här:

Lyssna på Linnéa & Erica’s Podcast – 3. ”Vänskapspodden”

Eller ladda ner filen här:

Ladda ner Linnéa & Erica’s Podcast – 3. ”Vänskapspodden (högerklicka och spara)

Nu finns det andra avsnittet av Linnéa & Erica’s Podcast ute på iTunes! :) Jag vet inte hur man ska göra för att kunna lyssna på podcaster som ligger ute på iTunes om man har en android-telefon? Är det någon som vet? Men ni kan i alla fall klicka på play här nedanför och lyssna direkt i datorn i alla fall :)

I dagens podd snackar vi om karma, jantelagen, energier och att bygga en havskajak.

Puss!

20130508-161417.jpg

Tänkte bara säga att vi nu finns på iTunes :) Sök på ”Linnéa Erica” så hittar ni oss.

Och prenumerera ta mig tusan, så att ni inte missar nästa avsnitt :)

Hej!

Jag är helt pirrig i kroppen här nu när jag ska få berätta för er om en liten hemlis som har varit på gång ett tag. Jag och min kära vän Erica har startat en podcast! Wiho! Är det inte fantastiskt? Ni kanske tycker att vi har hybris, och det är okej, bara ni vill lyssna i alla fall :)

podden

Vi har snackat om det här ett tag och så förra veckan bestämde vi oss för att äntligen spela in. Vi var himla nervösa och det härligt trevande första försöket hittar ni här nedan.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/90903154″ params=”color=ffa8cd&auto_play=false&show_artwork=true” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Jag kommer att säga till sen när podcasten går att hitta på iTunes, men än så länge är det bara soundcloud som gäller. Om du vill lyssna i mobilen så kan jag tipsa om att soundcloud har en app (som är gratis) och där kan man också lyssna. Ni kan liksom inte komma undan ;)

Ni kan klicka direkt på ”play” där uppe, men ni kan också gå in på min soundcloud där alla avsnitten kommer att ligga ute eller så klickar ni HÄR och kommer direkt till avsnitt 1.

Vi har inte som mål att bli värsta stora podcastarna, men vi tyckte bara att det skulle vara så himla roligt och tänkte ”varför inte?” Vi tar tacksamt och hjärtligt emot all konstruktiv kritik och tips på ämnen att prata om som ni bara kan hitta på. Undrar ni något? Tveka inte att höra av er!

HÄR HITTAR NI PODCAST-BLOGGEN.  (lägg till som favorit nu direkt vettja)
Där kommer vi att lägga ut alla nya avsnitt och berätta när det går att lyssna via iTunes. Jag kommer också att förklara sen hur man gör för att lyssna via mobilen, för er som inte har förstått det där med poddar ännu :)

Jag vill också passa på att göra en efterlysning; finns det någon där ute som skulle vilja göra en ny jingel åt oss? Vi utlovar oändligt med tacksamhet och cred i podden såklart.

puss och kraaam!! Hälsningar från hyper-tjej!