Jag tänker ofta på bloggen. Jag tänker att jag skulle vilja sparka igång den rostiga gamla bloggmaskinen och höra hur den skramlar och lever om igen. Men det känns som att jag står på skolgården och ska hoppa in i dubbla hopprep som snurrar runt runt. Även om jag har rytmen så kommer jag mig inte för. Det var så länge sedan att jag knappt vet hur man gör, hur man börjar eller när det är läge. Men om det nu är så med bloggandet som med hopprepandet så är det väl bara att köra på i alla fall.

Så vi säger hej till varandra igen.

Någon gång ska jag berätta för er var jag är i livet just nu. Inte för att ni undrar, utan för att alla dessa dagar som faktiskt passerat och aldrig nämnts i alla fall faktiskt finns här på något sätt. Men inte nu. Jag ville bara titta in sparka igång maskinen nu när jag hade feeling ;)

Här får ni en välkommen tillbaka-present; en hysteriskt rolig video helt i min smak :) puss!

Wanna be friends?

Hahaha, den här var så rolig så jag måste bjuda er på den :)

GRYM kille!

Störskön kille! Han var ju helt duktig :)

No no no!

Så galet söt liten unge! Sådana här videos gör ju att jag vill skaffa en egen medsamma! (fast det går över). Sjukt söt i alla fall :)

Pratglada kvinnor

Jag hittade det här klippet på fejjan och tyckte att det var lite roligt :) Kom då också att tänka på videon på mitt kusinbarn (nedan) som fejkade ett telefonsamtal. Ganska roligt att hon snappat upp ”prat-melodierna” även om inte talet riktigt satt ännu ;) Kanske har hon en pratkvarn till mamma som hon lyssnat på en del, haha :)

Nåja. Surrar kvinnor mer än män?

haha

Trött efter en arbetsdag tyckte jag att det här var jättekul!

hahaha!

Haha, titta vilken rolig video! Du får garanterat ett leende på läpparna om du tittar på den :) En sådan här bebis ska jag också ha förresten. Fast inte än förstås ;)

Jag hittade den hos Frida och var bara tvungen att lägga upp den jag med!

Tjuvlyssnat

ICA-butik, norra Stockholm

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor – kondomer, chips och dipp – på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade…
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.

hehehe…

Läs mera på tjuvlyssnat.se!

Jag var och åt tacobuffé till lunch tillsammans med mina gruppkamrater i dag. Såå gott!

Vi pratade om att gå till tandläkaren och ett roligt samtal utspelade sig. Personen i fråga vill vara anonym, men vi kan kalla henne för B.

B: – Min tandläkare tycker att jag ska komma vart tvådje år. Eller vad heter det?
– Var annat..?
B: – Nej, men det ska vara två år emellan!
– Var tredje år…

Nu ska jag packa klart min väska. Och ikväll får jag träffa min sötnöt.

Är jag en väldigt hemskt människa som ser det komiska i detta?

Jag höll på att trilla av stolen, så kul var det faktiskt. Tack kuriren 4 making my kväll! 

Är hemma hos Emma nu. Har ätit en delikat hjärtemåltid här tillsammans med våra familjer. Papporna lagade maten och serverade den iklädda kostym! Haha, en liiiten skillnad mot vanliga torsdagar kanske :)
Nu sitter jag & E i hennes soffa och ser tv.

Jag: Har du någon bra film?
E: Vad tänkte du?
Jag: Eehh…Lukta på den?
E: Hehe
Jag: Nä men har du någon bra?
E: Ja, vad tänkte du?
Jag: – Lukta på den!!!

För tydligen är det ju lite otydligt vad man gör med filmer. Min mening var i alla fall att se den hela tiden.

Tittade i Pappas gamla fotoalbum & hittade tidningsutklipp från svunna tider. Bland annat ett från Örnsköldsviks Allehanda den 4:e September 1967, som handlade om när vi bytte till högertrafik. Hitsoriskt, jajjemen! – Men det roligaste hittade jag på baksidan av det utklippet. Det var en annons till en skräckfilm.

oa.jpg

Visst kan vi väl enas om att det har hänt en hel del sedan 1967 på skräckfilmsfronten? haha. ”Flugan kommer tillbaka”….. AHHHHRGH!!!

Jag & Syrran brukar ju hänga på ett stall här i närheten då vi är hemma. Och för kanske 1,5 år sedan var det ett reportage från det stallet i tidningen. Där kunde då bland annat den här vackra bilden på oss beskådas… :)

 tjockisarna

Svårt kul alltså. Jag skrattade i flera dagar då jag såg den här bilden. I tidningen var den dock liten, och jag hoppas att ingen kände igen oss, haha. Men alltså. I Luleå på vintern är det rätt kallt, och ska man ut och rida måste man klä på sig ordentligt! Och då man är i stallet är det inte så noga hur man ser ut och man tar brorsans gamla lila täckbyxor och jacka från 80talet om så krävs (som i Lisas fall).

Jaa, jag är ju inte stilig direkt på bilden men syrran…!! hon ser ju ut som en michelingubbe! (hon är en 10 i verkligheten alltså, så skenet kan bedra).

Fotot är för övrigt fotat av Anki Lundberg. Hon har fotat en himla massa fina hästbilder som ligger uppe på stallets hemsida. kika in!

Äldre inlägg »