snyggingarna

Jag & Syrran brukar ju hänga på ett stall här i närheten då vi är hemma. Och för kanske 1,5 år sedan var det ett reportage från det stallet i tidningen. Där kunde då bland annat den här vackra bilden på oss beskådas… :)

 tjockisarna

Svårt kul alltså. Jag skrattade i flera dagar då jag såg den här bilden. I tidningen var den dock liten, och jag hoppas att ingen kände igen oss, haha. Men alltså. I Luleå på vintern är det rätt kallt, och ska man ut och rida måste man klä på sig ordentligt! Och då man är i stallet är det inte så noga hur man ser ut och man tar brorsans gamla lila täckbyxor och jacka från 80talet om så krävs (som i Lisas fall).

Jaa, jag är ju inte stilig direkt på bilden men syrran…!! hon ser ju ut som en michelingubbe! (hon är en 10 i verkligheten alltså, så skenet kan bedra).

Fotot är för övrigt fotat av Anki Lundberg. Hon har fotat en himla massa fina hästbilder som ligger uppe på stallets hemsida. kika in!

 1. 03 Jan 2008 · 9:16 e mCatti

  Vad söta ni var. :) Och fasen vad kallt det såg ut! haha. :D

  tack! Det känns helt wonderful.

  [Reply]

 2. 04 Jan 2008 · 12:24 f mSara

  Haha, vad söta ni var :) Jag ska fixa min brutna näsa med en härlig ytternäsplastik och samtidigt fixa skiljeväggen, kan nämligen knappt andas med den i nuläget och den ser ut som en banan ungefär!

  [Reply]

 3. 04 Jan 2008 · 1:26 f mMalin

  Tycker det kan vara ganska mysigt och klä sig riktigt varmt och gå ut när det är jättekallt ute:) Du kan nog vara lugn, bilderna avslöjar inte era identiteter!

  [Reply]

Tyck till