The Affair

Har precis sett klart andra säsongen av The Affair. Bra serie med ett lite speciellt språk/berättarperspektiv, eller hur man säger. Den handlar om en otrohetsaffär och varje avsnitt är uppdelat så att man först får se det från hans perspektiv och sedan från hennes (eller tvärtom). Kan rekommendera den! Finns på HBO.

Nu tänkte jag börja se Mad Men. Till min stora glädje såg jag att det finns sju säsonger! How perfect. Det är många timmar det :)

I dag lämnade M Sverige för Italien i två veckor. Även om vi har ett distansförhållande just nu så tar det ju ändå bort mycket av den vardagliga kontakten, så det blir ju lite extra tråkigt. Fast roligt för honom såklart!

Angie & Erica är ju fast bestämda i sin åsikt av att snubben i The Carrie Diaries är som en ung version av min M. Jag är lite mer tveksam men får väl kolla in den serien ordentligt nu då och använda det som ett slags substitut ;)
(man kan ju alltid försöka skylla på nåt, visst?)

tcd

I dag har jag förresten varit på gymmet med Jessica. Vi körde ben och rumpa och i morgon lär det kännas…

En av mina favoritserier just nu är Nashville som handlar om country music, big hair and drama! Ungefär så :) Gillar den jättemycket och den blir ju inte sämre av all härlig musik som är med heller. Se den! Måndagar på TV3 klockan 20:00.

Jag har alltid haft en dröm och ett gott öga till the american countryside så att säga, och även om denna serie utspelar sig i en storstad så har den rätta känslan. Jag hade så gärna velat bo där ett tag, på landet i USA. Då skulle jag gå runt i jeans och mina boots, sitta på nån veranda och dricka en kall öl på kvällen (får lära mig att tycka om det helt enkelt, det hör ju till), rida min häst över öppna vidder och gå på den lokala baren och hänga med mina vänner. När ska jag hinna det här? Älskar i alla fall alla sådana filmer där man har cowboy-hattar, så tipsa mig gärna (men inte western-filmer). Men så länge jag bor i Luleå/Umeå och inte i Texas/Arizona/Tennessee/Whatever så får jag helt enkelt hålla till godo med Nashville och Hart of Dixie.

[youtube width=”666″ height=”500″]http://www.youtube.com/watch?v=XGOnFwJKabY[/youtube]

[youtube width=”666″ height=”500″]http://www.youtube.com/watch?v=gRA1JiLrK_k[/youtube]

Girls

I morgon (tisdag) börjar bästa serien Girls på svt. Ni bara måste kolla in denna! Klockan 22:30 på SVT2. Girls har beskrivits som ett ungt sex and the city fast fult, haha. Kan väl hålla med om det på ett sätt, men på ett annat så är det ganska stor skillnad mellan serierna. Se själva och bilda er egen uppfattning imorgon 22:30!

20130211-213302.jpg

20130211-213328.jpg

20130211-213343.jpg

20130211-213412.jpg