I dag lämnade M Sverige för Italien i två veckor. Även om vi har ett distansförhållande just nu så tar det ju ändå bort mycket av den vardagliga kontakten, så det blir ju lite extra tråkigt. Fast roligt för honom såklart!

Angie & Erica är ju fast bestämda i sin åsikt av att snubben i The Carrie Diaries är som en ung version av min M. Jag är lite mer tveksam men får väl kolla in den serien ordentligt nu då och använda det som ett slags substitut ;)
(man kan ju alltid försöka skylla på nåt, visst?)

tcd

I dag har jag förresten varit på gymmet med Jessica. Vi körde ben och rumpa och i morgon lär det kännas…

 1. 21 Feb 2013 · 8:55 f mEccis

  Men du valde ju dom sämsta bilderna (minst lika)!! Det ÄR en ung M :)

  [Reply]

 2. 23 Feb 2013 · 11:52 f memelie

  Tack för smygtipset på serie! ;-)

  [Reply]

  Linnéa:

  hehe, varsågod ;)

  [Reply]

Tyck till