20130219-201529.jpg

Har varit på gymmet en sväng i dag. Hade först tänk värma upp på bandet lite kort för att sedan köra styrketräning. MEN! Väl på bandet för uppvärmning så kände jag mig så jäkla fräsch och pepp så jag gick emot min naturliga drift att korta det tänka passet så mycket som möjligt och i stället så lääängde jag det. Jag sprang längre! Gjorde ett litet personbästa på tre kilometer och det räckte för att jag skulle känna mig mallig :) Körde även lite styrka sen. Woop woop! Under träningen lyssnade jag på ”Work it, baby!”.

Något som är lite tråkigt är ju dock mina benhinnor; jag kommer garanterat känna av dem ordentligt i morgon. De brukar ömma i ungefär en vecka efter varje pass på bandet… Vad gör man? Hur lägger man upp det? Springer oftare men kortare och långsammare? Svara ni som vet!

Och nu har jag varit på Ica Maxi/apoteket och inhandlat lite mer måltidsersättningar som hade tagit slut här hemma. Äter mest shakes men även bars ibland – det är ju så enkelt ”on the go” så att säga.

Nej nu måste jag verkligen duscha för jag var himla svettig tidigare. Blä.

puss!

 

 1. 19 Feb 2013 · 9:00 e mSandra

  Om man inte har kroniska besvär med benhinnorna så brukar det ju vara skorna som påverkar. Har du bra skor? Behöver du kanske inlägg om du alltid har ont när du har sprungit?
  Jag brukar få ont när jag haft ett för långt uppehåll mellan mina löpturer (om det gått längre än 2-3 månader) men när jag kommer igång brukar det gå över!

  [Reply]

  Linnéa:

  Jag har en ganska platt fot så när jag spelade basket som mest hade jag inlägg. Men jag har inlägg nu och skor som jag trodde var bra, men de kanske inte är tillräckligt bra… :/
  Känner rent spontant att det blir dyrt att gå till nån som provar ut skor och inlägg.

  [Reply]

  Linnéa:

  Men inläggen jag har nu är inte några specialsulor gjorda efter min fot eller så.

  [Reply]

 2. 20 Feb 2013 · 11:08 f memelie

  Vet inte om ni har Löplabbet däruppe, men de analyserar ditt löpsteg och så gratis. Sedan är det skor + inlägg som kostar. Jag gav 1400 kr för min skor och omkring 500-lappen (som ska avlasta vissa punkter av min fot) för inlägget.

  I övrigt…

  Du har blivit utmanad! Ta dig en titt på min blogg.

  [Reply]

  Linnéa:

  Åh, ja jag kanske måste ta mig en tur förbi löplabbet då. Det känns bara så himla dyrt :(

  [Reply]

 3. 20 Feb 2013 · 12:43 e mEmma

  Jag kom också att tänka på skorna. Det är viktigt och något man bör lägga pengar på. Mitt tips är också löplabbet. De hjälper dig att pröva ut skor. Du kan ju alltid gå dit och pröva och sen säga att du tyvärr får vänta med att köpa för att vänta in csn eller så. Sen kan du kika på nätet efter samma sko fast billigare.

  Sen kanske du kan träna kondition genom att cykla, crosstraina eller köra rodd? Man ska vara rädd om sina knän!

  [Reply]

  Linnéa:

  Tack för tipsen!

  [Reply]

Tyck till