Nashville

En av mina favoritserier just nu är Nashville som handlar om country music, big hair and drama! Ungefär så :) Gillar den jättemycket och den blir ju inte sämre av all härlig musik som är med heller. Se den! Måndagar på TV3 klockan 20:00.

Jag har alltid haft en dröm och ett gott öga till the american countryside så att säga, och även om denna serie utspelar sig i en storstad så har den rätta känslan. Jag hade så gärna velat bo där ett tag, på landet i USA. Då skulle jag gå runt i jeans och mina boots, sitta på nån veranda och dricka en kall öl på kvällen (får lära mig att tycka om det helt enkelt, det hör ju till), rida min häst över öppna vidder och gå på den lokala baren och hänga med mina vänner. När ska jag hinna det här? Älskar i alla fall alla sådana filmer där man har cowboy-hattar, så tipsa mig gärna (men inte western-filmer). Men så länge jag bor i Luleå/Umeå och inte i Texas/Arizona/Tennessee/Whatever så får jag helt enkelt hålla till godo med Nashville och Hart of Dixie.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Tyck till