filmer

Såg Zodiac i dag. Det är en film baserad på en verklig händelse om en seriemördare som härjade i USA kring 60-70talet. Riktigt bra! Jag gillar filmer som är verklighetsbaserade (klicka för trailer).

Och i går såg jag & Mange Trång i kistan (Death at a funeral –trailer), en brittisk komedi. Hmm.. inte min smak direkt men den hade väl sina stunder och vi stängde ju inte av den innan slutet iaf… :)

Imorgon är sista kvällen med Mange innan jag åker hem till Sundsvall, så då ska vi ut och äta på Waldorf. Vi fick presentkort där av hans föräldrar i julklapp. Sen tänkte vi hyra film och bara gå hem och mysa. Ngt filmtips kanske? Gärna någon sån där storfilm som man ska ha sett tex. Sagan Om Ringen, Troja, Apocalypto m.m. Men tipsa gärna på om allt möjligt:)

I dag vaknade jag för övrigt med en osamarbetsvillig rygg, minst sagt. Det hugger till & gör jätteont i den då jag rör mig på vissa sätt, oftast om jag böjer mig framåt – även om det inte är ngn stor rörelse, och då jag sitter ner länge. Väldigt skumt, ont och irriterande. Skulle egentligen ha jobbat 8h ikväll men ska nu bara ta 4h. Får hoppas att det går bra i alla fall.

Bilder från: amazon.com

  1. 04 jan 2008 · 10:40 e mMalin

    Filmer är för det mesta bättre när dom är baserade på verkliga händelser, blir som automatiskt att man uppskattar dem liiite mer då:)

  2. 05 jan 2008 · 8:40 f mCatti

    Tråkigt med din rygg! :S Själv har jag mått väldigt konstigt dom senaste dagarna jag med och haft ont lite här och var.. :/

    Jag är så himla dålig på det här med filmer.. Kommer inte på någon speciell!

  3. 05 jan 2008 · 11:00 f mMadelene

    Kanske inte en sån film som man bara MÅSTE ha sett, men Blood Diamond med Leonardo Dicaprio är en grym film, och grädden på moset så är den verklighetsbaserad. Den rekommenderar jag varmt :) Hoppas ni får en mysig och minnesvärd sista kväll tillsammans för denna gång, och att resan ”hem” går bra :) Kram

  4. 05 jan 2008 · 7:04 e mMinna

    Alpha Dog! verklighetsbaserad. skräms inte av att justin timberlake är med, han var grym i den!

Tyck till