Hej! I går fick vi äääntligen flytta hem till Drömvägen igen. Även fast vi har haft det väldigt bra hos svärföräldrarna så är det himla skönt. Och tänk, jag och M har ju inte fått bo ihop bara vi två sedan i mitten på juli. Och det är länge det! Först bodde ju han i Stockholm och sedan var vi borta i nästan två veckor i Spanien och så två veckor hos hans föräldrar. Nu känns det skönt med lite mysig höstvardag här faktiskt. Kom du bara!

Jag var på stallet i går kväll och när jag kom hem till svärföräldrarnas hus så åt vi middag, såg Idol och Karina Berg flyttar in och sedan kastade vi in grejerna i bilen och körde hem. Eftersom vi har haft byggjobbare här så är det rätt skitigt (jag får skylla på det visst, och inte på den riktiga vårstädningen som aldrig blev av) och nu har jag mina grejer i små påsar och väskor överallt. Tänkte ta hand om det nu och sen ska jag sätta mig och se idol….

TRODDE JAG! Idol börjar ju nu! Jag får visst städa i reklampauserna (som är så irriterande många, måste jag säga). M är iväg och ser hockey och jag kom nyss från stallet. Gjorde lite ledarövningar med Pian och det gick skitbra :)

Jaja. Hejdå hejdå.

 1. 01 okt 2010 · 9:50 f mMalin

  SV: Ah okej, sökte på neu Lash där men hittade inget nu :(

  Ah, men va kul! Att tipset va användbart :D Va roligt..

 2. 01 okt 2010 · 2:27 e mLinda - ehtela.com

  Kan tänka mig hur skönt det måste vara att flytta ihop igen i sitt gemensamma hem efter så många veckor på annat sätt :) Ha nu en fin helg! Kram

 3. 01 okt 2010 · 7:39 e mTess : Istla.se

  Skönt att vara hemma igen =)
  Trevlig helg.

 4. 01 okt 2010 · 10:26 e mMickan

  Skönt att vara hemma kan jag tro. :) Borta bra men hemma bäst.

 5. 02 okt 2010 · 4:49 e mIda

  gud vilken fin bild på en otroligt söt hund :)

 6. 02 okt 2010 · 6:25 e mAnnaMalin

  Förstår verkligen att det är skönt att vara hemma och få lite vardag ihop igen!

  Och som vanligt – hur SÖT får lilla Signe vara då?! Man blir ju så glad när man ser bilder på våra rödtussar! Måste fråga, vet inte om det har med rasen och åldern att göra eller om det bara är Novia just nu men, Novia kissar ibland som en hane haha… och jag undrar om Signe också har en tendens att lyfta på ena benet när ni är ute? :-) Knas fråga kanske… men Novia är ju en HONA, då ska man väl inte kissa sådär haha! :-) Man funderar ju på om det bara är vi… en del tror att det beror på att vår lilla dam är lite bestämd och vill ”visa vem som har makt” ute på vägarna! :-) Toka.

  Hoppas ni har en bra helg!! Kraaam

Tyck till