Baby Love

host

God morgon! Sitter och äter frukost och tycker lite synd om mig själv som måste vara uppe såhär tidigt. Att det är vardag för de flesta människor gör inte att det känns bättre :) Nåja, jobbdag i dag och sen är jag ledig fram till helgen.

I går jobbade jag och sedan fick jag skynda iväg till stallet som ni ser :) Det gick ganska bra på ridlektionen. Jag red en häst som är ganska tung i munnen och stark, så jag fick jobba med armar och rygg och det känns i dag kan jag säga :) Men det är kul! Hade önskat att jag kunde ta hopplektioner varannan vecka också men jag har inte råååd.. :(

I dag hoppas vi att vårat hus är klart så att vi kan flytta hem igen. Jag längtar hem till drömvägen, vill fixa fint och höstmysigt.

Nu ska jag borsta tänderna och gå ut med Signe och sen ska hon få följa med mig till jobbet! Dock är pappa där och hämtar upp henne, hon ska vara med honom i dag, så Signe ska tyvärr inte hänga med mig i kassan. Det hade ju varit spännande annars.

Dagens låt :kiss:

  1. 28 sep 2010 · 4:01 e mannelie berg

    Vad roligt med ridning!

  2. 29 sep 2010 · 8:45 e memelie

    Haha, kl 08:00.. Då hade jag varit igång i tre timmar och jobbat i en timme ;) Så jag kan personligen tycka att du ska vara nöjd över din sovmorgon ;)

  3. 30 sep 2010 · 12:33 f mMickan

    Trist det där med att inte ha råd… Om man ändå vann på Triss! :P

  4. 30 sep 2010 · 10:46 f mMalin

    sv: åh snälla kolla upp nu nu nu =) hihi

Tyck till