Mina hjärtan

minahjartan

 1. 11 okt 2010 · 10:24 e mAnnaMalin

  Fina bilder!!

  Jaa, men det har verkligen tagit fart på Novia på sistone så det kommer säkert. Men det är fortfarande lite ”ojämn” utväxt, börjar jämna till sig. Det är mycket kring rumpa (sååå sött, ser ut som en kjol när man inte klippt henne på länge!), på bröst och tassarna :-)

  Skönt att du har jobb ja, men förstår att det känns tungt! Hoppas det inte sätter sig i kroppen alltför mycket! Jag sitter ju mkt vid dator och bara det sätter sig ju en del.. inge vidare. Men tur att vi har djuren så man kommer ut ordentligt varje dag, det gör mkt!! :-)

 2. 12 okt 2010 · 9:42 f mannelie berg

  åå vilka fina bilder :)

 3. 12 okt 2010 · 5:24 e mLinda - ehtela.com

  Fint :)

 4. 13 okt 2010 · 8:48 e mMeadow

  Vilken vacker bild!!! :)

Tyck till