fotopromenad

Kom nyss hem från en fotopromenad. Skulle fota en grej på uppdrag av pappa och så passade jag på att fota lite annat också. Signe t.ex! :) Vi gick även till en skog där vi inte har gått förut och det var lite spännande tyckte Signe som sprang runt som en yr höna. Tyvärr tappade jag mina fina skinnvantar där någonstans. Skit!

Nu ska jag åka ut till byn för ett möte med min käre far. Det gäller någon powerpoint presentation som jag ska kolla på. Sen blir det stallet. pusspuss

 1. 03 nov 2010 · 7:35 e mDenisa

  Jag är jättenöjd än så länge:- ) Det är skönt att borsta tänderna utan att känna ammoniaklukt från kattkisset! Hehe. Söta bilder på Signe!

 2. 03 nov 2010 · 8:31 e mKattens

  Åh vad fint! Vad är det för kamera du har? :)

 3. 03 nov 2010 · 9:12 e mPetra

  Gillade verkligen bilderna på signe!! :) Synd att du tappade vantarna dock! :/

 4. 03 nov 2010 · 10:45 e mkristina

  kören heter Nova. är med i domkyrkoförsamlingen så vi sjunger ”såna låtar”. vi hade konsert i oktober och sjöng gloria med en orkester. klassisk musik och det var så kul. nu inför julen är det jullåtar som vi sjunger. det är helt klart utmanande men utvecklande och vem som helst är välkommen att joina kören. vi är bara tjejer, no guys. sedan är det upp till oss som är med att önska låtar vi ska sjunga osv..

  en fin dag verkligen. jag som jobbar på dagarna upplever inte dagsljuset vilket gör mig så himla tröööött..

  fina bilder på din lilla vän!

 5. 03 nov 2010 · 11:27 e mMalin

  Jättefina bilder gullan!

 6. 04 nov 2010 · 11:39 f mleja

  Tack hörrni :)

 7. 05 nov 2010 · 10:56 f mannelie berg

  Äämen skojar du. Jag kan knappt gå in på den här bloggen utan att mitt hjärta ska smälta som ett paket smör i solen varje gång jag ser den där UNDERBARA hunden!!

 8. 05 nov 2010 · 11:02 e mMickan (tävling pågår!)

  Fina bilder. :) Jag smälter varje gång jag ser lilla Signe. Så go!
  Tråkigt att du tappade vantarna. :/ Du får gå och leta reda på dem.

  Trevlig helg!

Tyck till