kameragrejer

Foton i kollaget från: Cyberphoto

 1. 28 apr 2011 · 9:00 e mMalin

  härligt!! vad kul!! De är en härlig kamera :) Sålde en till en bekant idag, vi har reat ut dom för 8990 på jobbet i veckan! Så idag hade vi en kvar, då ringde jag en bekant som jag vet velat köpa ny kamera ett tag & sa ”once in a lifetime dude” haha, så han åkte in direkt =)

  Jag gillar den där, älskar det stadiga huset!

  KRAM! ser fram emot o se bilder :D

 2. 28 apr 2011 · 9:32 e mFrida

  åh, värsting till kamera :D
  nu får ni många fina bilder i usa! :D
  kram!

 3. 30 apr 2011 · 6:16 e mannelie berg

  Bra val :)

 4. 23 aug 2011 · 8:53 f melinjosefine

  Åhh den kameran är jag också sugen på! Men får nöja mig med min 550D. Inte så illa det heller ;)
  Är du nöjd med objektivet? Är det ett bra allorund-objektiv? Har lust att byta ut mitt standard-objektiv mot ett som ger bättre bildkvalitet. Har ett fast 50 också men det funkar inte i alla situationer.

  Ha en fin dag!
  Kram kram

 5. 23 aug 2011 · 3:51 e mLeja

  Jo, jag är nöjd med objektivet! Hade ju hellre velat ha ett som var fast 2,8 men man kan ju inte få allt. Sen är väl inte objektivet så tyst som de lovar, men jag har liksom inget att jämföra med.
  Tycker att kombinationen blev väldigt bra och det där objektivet är ju väldigt allround, vilket var något jag var ute efter :)

Tyck till