Highway one

Nu bara rullar det in uppdateringar här, visst är jag duktig? :)

I dag lämnade vi Monterey och tog Hwy 1 mot San Fransisco. Man kan ju säga som så, att vi förstår varför folk tar den vägen även fast 101:an är mycket snabbare. Vilka vyer vi fick ta del av alltså. Så underbart vackert! Bilderna får visa :)

Efter ungefär halva vägen på LA så hade Hwy 1 rasat, så vi fick ta en väg över bergen ut på 101:an igen. Och den turen över bergen.. Jag körde bilen och jag vågade fan knappt titta ner. Vi var så sjukt högt upp, det var slingriga vägar och bara stup rakt ned. Läskigt! Men väldigt vackert också.

3 bilen

Våran resekompis

3 vackrast

Förstår ni vad jag menar när jag säger att det var vackert?

3 driver

Nästan så att det här är en missvisande bild. M körde nämligen nästan hela tiden. Jag ville inte köra på stora motorvägen så jag fick ta passet över berget istället :)

3 utkiks

En utkiksplats som vi stannade på. Underbar utsikt…

3 gray whale

..och helt plötsligt ser M ngt i vattnet. Det visade sig vara en gråval med unge. Sjukt häftigt! Jag har zoomat in bilden, så den är inte så fin, men ni ser ju i alla fall: två valar! Vi såg också ett stim på kanske 15 delfiner och en massa sälar också.

4 los angeles

Och nu damer och herrar, har vi entrat Los Angeles!

Klockan är mycket och vi har precis kommit till hotellet, så vi ska bara lägga oss och sova nu. I morgon ska vi ta oss an Universal Studios. Life is good :)

Har spelat in en film från hotellet, som jag försöker lägga upp, men det tar sådan tid. (Min nya kamera filmar ju i sådan sjuuuuk kvalité ;)). Men ni märker väl om den dyker upp så småningom.

  1. 29 apr 2011 · 8:34 f mEmma

    jag vill också se valar! :D

  2. 29 apr 2011 · 8:39 f mK a j s a j i

    Vad häftigt med valarna :) Är så kul att få följa med lite på din resa här på bloggen, man blir ju inte bara liiite sugen på att åka iväg själv :P

  3. 29 apr 2011 · 10:18 f mAgneta

    Kul att du är en så flitig bloggerska så att vi kan få hänga med på er trip :) Superfina bilder!

  4. 30 apr 2011 · 12:36 e mminnapinna

    WOW, skithäftigt med valarna! och vilken utsikt!

  5. 01 maj 2011 · 8:51 e mFrida

    Gaaaah! Häftigt! SJUKT avundsjuk! :D

Tyck till