Hollywood!

För någon vecka sedan snörde vi på oss gympaskorna och vandrade vid berget med Hollywood-skylten. Det är ju lite av ett måste om man stannar några dagar i L.A. Inte för att det är en jättehäftig upplevelse utan mest för att det är… ja, Hollywood-skylten liksom :) Vi vandrade ett tag, åt banan, fotade skylten, fotade skylten lite mer och sen vandrade vi hem :)

På väg hem körde vi genom Bel Air och kollade in de flashiga villorna. Eller ja, kollade och kollade… Ofta såg man inte så mycket på grund av de fem meter höga portarna och häckarna som låg runt villorna. I Bel Air har bland annat Elvis Presley, Ingrid Bergman, Ronald Reegan, Lionel Richie, Elizabeth Taylor, Hugh Hefner och Alfred Hitchcock bott. Det kändes ju lite som en annan värld i Bel Air och de höga stängslen tyder ju på att man inte riktigt hör hemma där ;)

Om ni vill åka och kolla på skylten och styr in GPS:en på Beachwood Drive och kör norrut längst den. Då går det inte att missa!

7268

7358

7362

7384

7382

Tyck till