Swedish christmas fair

I dag har det varit den stora svenska julmarknaden här i LA. Den anordnas av SWEA Los Angeles, som är en förening för kvinnor som är eller har varit bosatta utomlands. Julmarknaden är som en ganska vanlig julmarknad med massor av svensk mat och hantverk. Vi representerade kyrkan på plats och sålde pannkakor och ärtsoppa. Vet inte vad det är som är juligt med ärtsoppa men poppis var den i alla fall! :)

Julmarknaden är iaf ett ganska poppis event och det är många svenskar där men även en del amerikanare (med svenska rötter gissar jag).

Så det är vad vi har gjort i dag, sålt mat hela dagen och samlat in pengar till kyrkan så att de kan fortsätta med sitt sociala arbete.

Anna Anka handlade plättar av mig! Och Lena Jolton (minns ni henne från Svenska Hollywoodfruar? Hon hade ett Barbieparty med Päivi, eller hur det nu var). Sen var Peter Stormare där också och en till person som ni kan se på bilden med pilen… Ser ni vem det är? :) Hon ville köpa plättar till hennes lilla flicka…

De hade ett luciatåg där också och Stormare krönte Lucian. Men luciatåget var ju såklart inte lika fint som vårat :D

7415

7416

7443

Det var en trevlig dag men nu är vi trötta! I morgon ska vi åka till Malibu och sen på kvällen, vet ni vad som händer då?

DÅ KOMMER BABY HIT!!!!!!! Så när jag hämtat honom på flyget så ska vi lämna ghettot och ta in på hotell i Santa Monica. Åh so frekin’ lovely! Och åååh vad jag ska pussa på honom! :) ♥

 1. 10 Dec 2012 · 3:13 e mFrida

  Det ser ut som Gunilla..?

  [Reply]

  Linnéa:

  You were right ;)

  [Reply]

Tyck till