Transformation

Är man i La-la-land så är man, så jag passade på att fixa läpparna i dag när jag lika var och gjorde naglarna…

duckf

duckfa

Hehe, jag skojjar ju såklart. Det är bara de gamla vanliga histaminerna som har slagit till igen, så i dag blev jag duckface. I morgon kanske något annat ;)

 1. 04 Dec 2012 · 9:24 f mMinna

  Hujj :( men nu passar du ju ännu mer in i LA i af ;)

  [Reply]

 2. 05 Dec 2012 · 1:03 f mMaria Åsén

  Hej!
  Min syster Sandra som läser din blogg berättade om ditt Histamin problem.
  Jag har också det.
  (Skrev ett långt inlägg tidigare men det försvann, så nu blir det lite kortare)

  Har läst dina inlägg ang histamin och jag kan inte heller äta något av det du skrev på din lista.
  Får nässelfeber (kan även få det om jag är stressad), kräks, sväller i ansiktet och värst är nog huvudvärken och smärtan i bihålorna.
  Trodde att jag tidigare fick ångestattacker men det är bara kroppens reaktion på histaminet och får jag i mig för mycket somnar jag.

  Vill göra ett tillägg som du säkert redan känner till men ät inte lök av någon sort överhuvudtaget, inte heller röda grönsaker, frukter eller bär eller godis(färgämnen)

  Jag kan inte heller dricka alkohol, tappar minnet efter två glas vin.
  Om jag dricker något så är det endast billigt vitt vin och ej från Frankrike.

  Trist att du ska behöva må såhär när du är borta!
  Jag har pollenallergi och det gör att jag blir sjukt mycket mer känslig på sommaren, han inte hålla mig vaken en hel dag då.

  MVH
  Maria

  [Reply]

  Linnéa:

  Men Hej Maria! Vad roligt att du ville skriva till mig. Alltså, ska vi starta klubb? :) haha

  Men allvarligt, jätteskönt med någon som förstår ungefär vad man går igenom. Jag är så frustrerad över det här ibland så jag tror att jag ska gå av på mitten alltså. Jag har dock inte haft så mycket besvär med illamående men trött är jag, men inte så att jag somnar närsomhelst. Jag har mest besvär med nässelutslag och att jag sväller.

  Hur länge har du haft det här? Och har du inte fått någon hjälp alls från sjukvården? äter du några mediciner? Jag äter massor med antihistaminer, men de tar nog bara bort topparna för jag har ändå mycket besvär. Jag hittade ju till slut en läkare som förstod vad det här var och jag är jätteglad för det. Hon försöker hjälpa mig så gott det går, men det funkar ju inte så bra med medicinerna.

  Det där med att jag ska hålla mig borta från lök visste jag inte. Ska sluta med det nu. Funderar på om jag reagerar på soya också. Har du tänkt något på det? Jag tycker att det är så himla svårt att veta vad det är man reagerar på då jag kan få reaktionerna dagen efter liksom. Jättesvårt är det!

  Om du vill maila istället kan du göra det på leja@lejas.se

  Ha det gott!

  ps. gillar dina foton, du är så himla duktig!

  [Reply]

Tyck till