tjohoo… nu har vi kommit fram i Pueblo i Colorado. Svensk tid är klockan kring fem och det var då jag steg upp imorse, så vi har rest i ett dygn. Rätt segt! Här är klockan bara nio men vi tänkte gå och lägga oss nu ändå. Resan har i alla fall gått bra. Nio timmar till Chicago och sedan två timmar till Colorado och sedan ytterligare två i våran hyrbil ut till Pueblo. Det var roligt att komma ut på de stora vägarna (fler filer än två, så att säga) och stackars pappa fick lyssna på hiphop i bilen. Är man i USA, så är man ;) Satt där och tänkte på att det hade varit sjukt kul att bo i USA ett år, men för att göra vaddå? Sen somnade jag och sov som en gris, så jag kom inte längre i de planerna.. ;)

sandning

Dagarna innan jag for så var det rätt mycket. I torsdags var jag ju i skolan hela dagen och sände, som sagt. Här är John, Haida och jag i soffan och Karro fixar med scenografin i bakgrunden :)

trottis

I fredags fick ju Signe operera sig och allt hade gått bra, men det var en trött tjej hela dagen sen. Här ligger hon i min famn och fryyyyser (de blir frusna efter att ha varit sövda) så jag fick värma henne. Gogumman! På lördagen var hon sitt vanliga pigga jag igen. Skönt! :) Medans Signe var på operationsborted så fixade jag min utväxt och klippte mig hos frissan. Sååå skönt det med :)

invit

På lördagen jobbade jag hela dagen och direkt efter att jag slutat så var det bara att snabbt åka hem och bättra på sminket lite och sen iväg på tjejmiddag och utgång! Jag kom dock inte längre än till invit då kön till Allstar var så lång att jag gav upp. Här är jag och Stina på Invit. Det var i alla fall en supertrevlig kväll. Roligt att träffa tjejerna!

Nu ska jag krypa ner i sängen och oj vad jag ska sova! :) natti/godmorgon

  1. 02 mar 2010 · 12:59 e mMalin

    Skönt att höra att det gick bra med Signe! Vart lite orolig när det inte blev nån uppdatering! :) Ha en bra resa nu!

  2. 02 mar 2010 · 1:07 e mAnna GGGRRRR

    Hej Linnea! Kolla jag kommenterar!!! :) Tack för en trevlig kväll i lördags och hoppas att du har det bra utomlands i Amerikat! :) Kram

  3. 07 mar 2010 · 5:45 e mKatja

    skönt att fixa håret. Stackar Signe, tur att hon kryade på sig bra!

Tyck till