Står i köket just nu och steker rotsaksplättar. Tänkte mumsa i mig dem sen med lite tzatziki :)

I dag har jag varit på skolan och gjort en sändning som aldrig blev av i januari p.g.a. teknikstrul. Det var roligt! Lite trist att det inte blir mera studiotid för mig. Men man vet ju aldrig.. :)

När jag var i Piteå så pratade jag med M som sa att han tyckte att Signe var sämre i dag. Jag har ju märkt på henne att hon är lite lägre än vanligt, men det han beskrev lät mycket mer. Att hon istället för att rusa runt i huset hemma hos M’s föräldrar när de hälsade på så satt hon bara och skakade. Sen tyckte han att hon verkade ha det lite tungt med andningen också och så hade han märkt att hon varit väldigt orolig i natt och gått runt mycket (jag hade inte märkt det, sjusovare som jag är..). Det lät ju inte alls bra och att vänta till måndag på att de kunde göra något för att hjälpa henne kändes inte aktuellt, så jag ringde in och berättade läget. Jag var ju ganska orolig! Vi fick i alla fall en tid i morgon för operationen, så det känns jätteskönt. Jag tycker så himla synd om min gumma.. :(

När jag hämtade Signe sen hos M’s föräldrar, där han lämnat henne när han åkte till jobbet, så verkade hon piggare igen. Skönt! Nu ligger hon dock och sover och andningen låter lite ansträng ändå. Men i morgon så fixar dom det i alla fall, får vi hoppas. Och det känns skönt att jag får vara med då och inte på väg mot Colorado..

Nu: fortsätta att steka plättarna

  1. 25 feb 2010 · 9:27 e mElsa

    Hellu! Längesen jag var inne här nu, och det märks för jag hänger ju inte med. Pluggade inte du`? Ingen mer sändning? Har du slutat? Vad gör du nuförtiden istället? Stackars vovven förresten…hoppas det går bra i morgon.

  2. 26 feb 2010 · 9:51 f mMia

    Hoppas allt går bra idag… Krama Signe från oss!

  3. 26 feb 2010 · 10:36 e mKatja

    åh lillgumman då! :(

  4. 27 feb 2010 · 8:41 f magneta

    Nämen! Blev det tidigare operation! Hoppas att det har gått bra!!!

  5. 28 feb 2010 · 12:33 f mHelen

    Håper alt går bra med Signe i morgen, lykke til.

Tyck till