Sunny Colorado

Hallå där! I dag har vi varit på den där konferensen. Det var kanske inte det mest intressanta jag kunde tänka mig, att sitta och lyssna på folk som pratade om järnvägar och tåg i all evighet :) Sen blev det dock lite roligare för då for jag och pappa iväg och shoppade lite. Det blev fem par skor till familjen. Två till mig, två till syrran och ett par till mamma. Köpte även två hoodies för 35 spänn (!!) styck.

Bild41

Jag har försökt ladda upp bilder hur länge som helst nu, men det vill inte fungera så ni får nöja er med denna webcambild på mig från hotellrummet, iklädd min supersköna hoodie och med ett par av skorna (vita converse) i högsta hugg.

Måste bara berätta om frukosten här på hotellet som bestod av våfflor med sirap på, bröd med choklad i och muffins. Stadigt och bra, eller? haha. Det fanns dock en sak som var nyttigt och det var ägg. Använde det som pålägg på min macka då jag inte förstod att det var choklad i brödet först. Ägg + choklad = konstig combo :) Man kan ju säga som så att jag fattar om man blir överviktig i det här landet med sådana där frukostar. Och sen smakar vattnet asmycket klor. När det är dåligt vatten i kranarna så brukar de ju ha vatten på flaska, men här serverar de klorvattnet ändå. Blä!

Men bortsett från avsaknaden av havregrynsgröt och gott vatten så är allt bra. Det är superfint väder här i dag och värsta majvärmen. Sweeet! Hörde att det var snöstorm i Luleå…hihi. Nu ska jag ta en liten tuppis och i kväll blir det middag med konferensgänget, dvs. jag och trehundra gubbar.

Längtar hem till mina äsklingar; den snygga och den håriga ♥

  1. 03 mar 2010 · 8:21 e mKattens

    Snöstorm är fan en underdrift. ;) Shiiit vad hemskt det har varit. Jag tycker vi kan få lite vår här nu också! Åh så härligt det låter! Men alltså – frukosten!? Shit vad äckligt alltså.

  2. 03 mar 2010 · 9:51 e mM & S

    Den håriga saknar dig också … det är inte lika kul här utan dig och den snygga verkar också sakna dig. Men hon stortrivs i blåsten … skitkul.
    Tänkte jag rätt nu ..?

Tyck till