Blogginspo

Ja, det är för mig som för många andra; bloggen har gått i dvala under sommaren och fastän hösten är här så är det svårt att kicka igång ordentligt! Det är som att jag inte längre vet vad jag ska blogga om. Har knåpat ihop några eventuella bloggrubriker som man kan använda när inspirationen tryter och utifrån dessa författa de mest fantastiska blogginläggen! Haha, eller nåja; blogginlägg i alla fall!

Drömmar
Detta är jag stolt över hos mig själv
Om jag var ett djur…
Om tio år
Fem av mina favoritbloggar
För tio år sedan
Distansförhållanden
Bok-/film-/serietips

Kom gäääärna med fler förslag om vad du hade velat läsa här eller hos andra bloggar. Kom igen, vi måste kicka igång den här hösten nu med lite härlig läsning! Vad är intressant att läsa om?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 11 sep 2012 · 4:50 e mEmma

  Jag älskar att se bilder på alla dina fina saker. Alla dina loppisfynd och andra gamla fina saker!

 2. 11 sep 2012 · 5:43 e mTess Lounge - Lifestyle

  Jag valde att skapa ett nytt bloggnamn och hoppades på att blogglusten skulle komma tillbaka efter sommaren. Men ändå vill den inte bli 100%. Så får se hur det blir om bloggen får gå i dvala ett tag till eller om jag faktiskt tar tag i den.

  Kram.

 3. 11 sep 2012 · 9:23 e mLinnéa

  Roligt! Då får du kika tillbaka i helgen för jag ska på MEGALOPPIS! :D

  Tack för att du berättade vad du gillar :)

 4. 11 sep 2012 · 9:24 e mLinnéa

  Ja, det är ju det där med inspirationen.. ibland går det trögt. Du kanske kan ta nån rubrik och få lite inspo? :)

Tyck till