samling1

Jag har hittills förvarat mina nagellack i ungefär fyra olika necessärer, men för att göra översikten av utbudet lite tydligare så köpte jag några korgar på Åhléns. Så när jag i går skulle ta fram alla nagellack och samla dem tillsammans så fick jag lite av en chock. Jag har inte sett på mig själv som världens nagellacksgalning, men jag får nog tänka om och kategorisera mig som en nagellacksgalning light i alla fall. För alltså; 40 vanliga lack och 19 baslack/stärkande lack m.m. What!? När man börjar fundera på vilka summor det rör sig om så får man ju skämmas lite… Nog för att många är billiga märken, men i alla fall. Jag är ju student! Så nu har jag i alla fall köpstopp på nagellack tills vi åker till USA (där kan man köpa billiga!).

samling2

Men så såg jag i dag att pappa hade räknat sina läsglasögon och funnit typ nitton stycken, så då tycker jag ändå att 59 nagellack inte kategoriserar mig som värst i familjen i alla fall. Skönt!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 11 sep 2012 · 4:24 e mEmma

  Jag har också överdrivet mycket nagellack. Räknade dem för några månader sen men har förträngt siffran!

 2. 11 sep 2012 · 4:32 e mMinna

  Jebus! Jag har två. Ett genomskinligt och ett rött. Barnen har 5 tillsammans.

 3. 11 sep 2012 · 5:26 e mCatti

  Haha alltså gamlingar och deras glasögon. :D Men kul med så många lack! Har en kompis som är sjukt duktig på naglar och hon har massa massa lack, är lite avis på den samlingen!

 4. 11 sep 2012 · 9:25 e mLinnéa

  haha, det kanske jag också borde göra :)

 5. 11 sep 2012 · 9:25 e mLinnéa

  hahaha. två! :D

 6. 11 sep 2012 · 9:28 e mLinnéa

  Direkt han inte hittar ett par så köper han ett nytt, haha.

  Ja, det är ju rooligt med lack!

Tyck till