Hundar för hela slanten

Fy vad tråkigt det är när jag bara använder mig av mobilbilder hela tiden. Sorry, men nu får det bli så :)

20111019-230736.jpg

Såhär såg det ut när jag kom hem i dag (plus en orkidé som jag hunnit plocka upp) och så möttes jag av en stressad hund dessutom. Jättetråkigt. I går när jag kom hem var hon så lugn och jag var så glad att det gått så bra i vårt nya ställe. Fick veta sen av mina hyresgäster (jag bor ju i en villa där jag hyr en del av huset) att Signe skällt mellan 12-14 i dag. Blev så himla ledsen när jag fick veta det. Min gumma! Varför var du så ledsen och stressad i dag? :( Hon brukar aldrig skälla eller leva om när hon är själv… Som tur är ska Marcus, som jag bodde hos första månaden, hämta Signe i morgon och vara med henne under dagen då jag är på skolan. Det kändes så skönt att veta att hon får ha det bra i morgon! ♥

20111019-230947.jpg

Ganska precis efter att jag kommit hem så hämtade Frida och Marcus upp oss och så for vi till en djuraffär här i Umeå där ”Hundcoachen” Fredrik Steen var. Jag frågade honom lite om Signes lövmani och lite sådär. Han var trevlig och sa i princip ”fortsätt som du gör, men var konsekvent”. Gaaah. Det är ju det där med att vara konsekvent som är the tricky part. Jag hade väl i hoppats att han skulle visa mig en hemlig knapp på Signe som botade det på en gång ;) Jag vågade inte ta någon riktig bild på honom, hehe, men köpte i alla fall hans bok och fick den signerad. woop woop! (?)

20111019-231042.jpg

Frida köpte också boken. Här är vi hundnördiga och visar upp våra autografer, haha. Har faktiskt inte sett/läst så mkt om honom så det ska bli spännande att läsa boken och se om man håller med om det han säger :)

20111019-231158.jpg

Sen for vi iväg på Cavalierpromenad och fika på hundcafé tillsammans med en massa andra Cavvisar. Mys!

20111019-231309.jpg

Den här tiken är så hiiiimla fin. Är såå sugen på en valp efter henne….

Nu är klockan alldeles för mkt. Jag hade tänkt duscha, plugga, gå med Signe på promenad och hinna vara i sängen innan klockan elva. Hur tror ni jag fixar det nu? Hmm…

  1. 20 okt 2011 · 7:11 e mMattias

    Ibland blir man besviken på sin hund. Vår är just nu inne i nån ”avundsjuke”-fas, mot vår bebis. Sätter sig på honom, är jättekrävande och piper. Det är nog bara en fas, de kan ju vara känsliga för förändringar..

  2. 20 okt 2011 · 10:16 e mLaura

    Åh så fin b/t tik! Är det Annica Granbergs Tingeling? Liknar henne :) Vi tänkte först köpa en b/t valp efter Tingeling men så fick hon bara två tikvalpar och båda var tingade så då blev det inget med det. Nu hade vi ju väldig tur ändå som hittade Robin. Längre fram blir det nog dock en b/t, färgen är så otroligt fin!
    /Laura

  3. 21 okt 2011 · 10:58 e mLinnéa

    Men vad tråkigt :( Dessvärre är det nog ganska vanligt.

    Är de känsliga för förändringar? Ja, det kanske är så. Min satt hemma och skällde i dag igen. usch, jag blir så ledsen. Det måste ju funka! Hon måste ju trivas här! Hon skällde ju aldrig hemma i Luleå.

    Vad gör ni när eran hund ”markerar” mot bebisen eller är sådär krävande?

  4. 21 okt 2011 · 10:59 e mLinnéa

    Jajjemen, det är Tingeling! Jag är såå kär i henne!

    Jag äääälskar black&tan. De är så fina! Var egentligen på jakt efter en sån, men så hittade jag Signe och blev fast. Hon är ju som ganska söt hon med ;)

  5. 22 okt 2011 · 2:46 e mMattias

    Det blir ju tyvärr att man ”ryter i”, eftersom man är så rädd om honom, men man får försöka att inte glömma bort hunden och ge lite extra gos kanske. Han tyr sig nog lite mer till mig nu, eftersom sambon måste ha bebisen så mycket nu när hon ammar. Svårt!

  6. 03 nov 2011 · 6:54 e mLinnéa

    Ja himla svårt. Man vill ju inte ha en ledsen hund, samtidigt som hunden ändå måste förstå att barnet går först.

Tyck till