Mysiga San Antonio

Nu måste jag ta mig i kragen och uppdatera er om de sista dagarna på vår roadtrip :) Resten av inläggen hittar du i kategorin USA 2011.

Efter att vi blivit stoppade av polisen på väg från Van Horn, så kom vi slutligen fram till San Antonio. Cowboy Carl från ranchen hade pratat så gott om staden och den fina riverwalken, så vi var bara tvugna att ta en natt där innan vi drog vidare till Austin där vi skulle flyga hem ifrån.

Och han hade rätt, den där Carl! San Antonio var en jättemysig stad! Dessvärre har jag inga fina bilder att bjuda på, då det bara var kompaktkameran så fick följa med ut på stadsvandring. Men ni kanske kan få en liten bild av läget i alla fall :)

12 alamo

The Alamo! En stor turistattraktion runtikring lite gamla ruiner där det inte hade hänt någonting jättehäftigt alls. ”The battle of Alamo” utspelades här, men det var ju inget häftigt. Men amerikanarna vill ju gärna se det så, då de inte har så mkt gammal historia att förundras och vara stolta över, så vi kikade in ändå :) Vill du veta mer får du klicka här och läsa själv :D

12 riverwalk

The riverwalk. Det var en kanal som gick inne i stan och på båda sidor av den så kryllade det av restauranger och caféer. Riktigt mysigt!

12 kisses

Och vi blev roomaaantiskaa!

12 bus

Så klassiskt! Var tvungen att fota :)

12 laden

Only in the U.S…

12 taxi

På kvällen när vi kom dit så åt vi middag nere vid kanalen. Helmys! Och sen strosade vi runt lite på stan innan vi tog en taxi hem. Hur fin taxi tog vi inte då!? :)

12 cinderella

Kände mig som askungen!

San Antonio var en väldigt mysig stad. Många gamla hus och så den där riverwalken som pricken över i:et. Vi sov där en natt & han kila runt på stan lite till innan vi åkte vidare mot Austin, som bara låg en timme bort ungefär.

Tyck till