Äntligen tvättdag!

Signe låg och sov i trappen när vi kom in med nytvättat…

Okej, inte för att jag håller med Signe om det, men det är roligt att se henne lycklig i alla fall. Enligt henne finns det ju inget bättre än tvättdagar…

Och ja, vi är hemma nu. Vi kom hem till Luleå i fredags och sedan dess har det varit full rulle. Får uppdatera senare och visa lite bilder från helgen och vår fina roadtrip :)

 1. 12 jul 2011 · 9:31 e mFotograf MALINSÖRMLIND.se

  Men vilken sötnos till hund! Jag har alltid varit otroligt svaga för de bruna! Haha vår gör precis likadant med tvätten, fast aldrig den rena, utan bara den som ska ner till tvättstugan och mellanlandar i hallen. (Min man tvättar, så den kan stå där ganska länge – Skitbra tycker Mandus!)

  Jag hämtade hem min Mandus i maj 2007, det bästa beslut jag har tagit i hela mitt liv! Jag var bekant med rasen sedan tidigare då vi hade en tik när jag var mindre. Hon var min första hundkärlek. :)
  Fin blogg du har! Kommer absolut tillbaka! :)

 2. 13 jul 2011 · 12:48 f memelie

  Men lilla gosis! Så fin hon är :)
  Mina svansbarn får värsta glädjefnatten varje gång det är dags för byte av sängkläder. Älskar att busa bland de ”nakna” sängarna och när man ska slänga på ett nytt lakan. Jag är däremot inte lika förtjust i denna ritual, tar ju såna jäkla tid att bli klar ;)

  Och jag förstår dig fullt ut att du skippade ölen när du har en såndär going hemma!

 3. 13 jul 2011 · 12:04 e mLeja

  Tack ska du ha!
  Ja, att hämta hem Signe ångrar jag inte en sekund. Vad skulle jag göra utan henne? Min gumma!

  Vad kul, kom tillbaks! :)

 4. 13 jul 2011 · 12:04 e mLeja

  hehe, ja de är goa våra fyrbenta vänner :)

 5. 13 jul 2011 · 8:47 e mLinda - LindaBrie.se

  Hahaha! Lilla sötnos :)

 6. 16 jul 2011 · 2:36 e mMarit

  hahaha… hon verkar vara ett riktigt mystroll..

 7. 16 jul 2011 · 6:10 e mLeja

  ja, hon är ju :)

 8. 16 jul 2011 · 6:10 e mLeja

  ja! mitt fina fina mystroll :)

Tyck till