Bak x2

signekartong

Har bakat bröd och silviakaka här i kväll, med det här trötta sällskapet i köket. Signe ligger på presenten hon fick av mig när jag kom hem från USA; världens mysigaste filt. De har sådana otroligt gosiga filtar där, så jag var bara tvungen att köpa! :) Önskar bara att det fanns någon i min storlek också..

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 24 maj 2011 · 10:34 e mAnnaMalin

  Sv: Kul att du tycker det! Det är scapbookpapper men man kan använda tapeter lr vad som – är superenkelt knep om man vill piffa till väggen tycker jag! ;-)

  Och söööta Signe! Filten ser riktigt mysig ut på bild t o m!

 2. 25 maj 2011 · 10:31 f mTest

  testar nu

 3. 25 maj 2011 · 10:45 f mleja

  Ny test

Tyck till