Rewind

lordag110129

Lite random helgbilder som visst råkade vara på Signe allihopa…otippat!

I går jobbade jag extra fram till klockan fyra. Lite drygt att veta att jag egentligen var ledig enligt schemat, men fint att veta att man drar in fina pengar :) Efter jobbet for jag förbi med lite mat till Minna som var ensam hemma och vårdade magsjuk unge. Jag lämnade påsen utanför dörren, haha. Så sugen var jag på att bli smittad ;)

Sen gick jag och Signe på promenad, lagade mat, städade och fixade lite hemma och bara segade hela lördagkvällen. Vi gick som mest bara och väntade på att M skulle komma hem från jobbet, men när han väl gjorde det var vi inte så roligt sällskap… :) Vi somnade visst i soffan som ni ser på bilden :) Så det blev en relativt tidig lördagkväll för våran del. Med tidigt betyder det att vi somnade innan ett…

I dag har vi haft lite mysfrukost och sett på gårdagens avsnitt av Sons of Anarchy. Helt klart en av de bästa serierna jag sett. SÅ sjukt bra. Se se se!!!

Annars så går jag och undrar hur mamma och pappa har haft det på Cape East i helgen. Mobilnätet är ju nere, så det går inte att ringa någonstans. De fick i alla fall en helg där av oss barn + respektive i julklapp, och stället ska visst vara superfint med god mat och spa och grejer :)

Nu ska jag åka ut till byn och hälsa på Emma innan jag åker till stallet. puss på er!

  1. 30 jan 2011 · 2:06 e mK a j s a j i

    Jag vill också till Cape East! Har du hört med dom hur det var än? Jag vill veeeeta :D

  2. 30 jan 2011 · 11:08 e mCatti

    Oooh Cape East! Mitt gym ska dit nu i mars.. Jag är ju så sugen på att följa men det kändes ändå som att en hel helg med familjen går bort då.. :eeh: Far ju HELST dit med Anders liksom. ;)

Tyck till