Cannonball

Polaroid7

God kväll! I dag har jag jobbat heela dagen (nästan). Var hemma lite efter nio och då kom pappa förbi med Signe. Hon har fått vara med honom i dag och det tycker hon är skoj för han blandar kalvsylta med hennes torrkulor.

Sen jag kom hem har jag och Signe börjat jobba på ett nytt trick. Vi är inspirerade av Signes bloggsyster Novia, som kan vinka och det ska vi också minsann lära oss nu :) Signe är ganska duktig på tricks, med tanke på hur lite vi har tränat (eller så kan det hända att jag är partisk i frågan..). Hon kan sitt, ligg, stanna, kom hit, god natt, rulla runt, puss, apport, gå och lägg dig och ”var är husse?” Fast på den där sista så kan man byta ut husse mot vadsomhelst och man får se lite vem hon tycker att det är, haha.

Även fast det bara blev ett jobbpass den här veckan så känns det skönt med helg nu. Jag har något fel med mina axlar, vilket inte blir bättre av att skicka varor på jobbet direkt. Trist! Hoppas att helgens vila kan göra bot på det.

Men apropå jobbet, så var det en kvinna som handlade av mig i dag och när jag skulle ge tillbaka växel till henne så kunde hon som inte ta den direkt av mig utan jag var tvungen att lägga ner pengarna bredvid kassan och så kunde hon ta dem därifrån. Hmm. Ganska skumt, visst? Det måste ju vara någon slags tvångstanke eller konstig form av bacillskräck?

Nåja, nu ska jag sätta mig och skriva ihop receptet på det där superenkla brödet som jag bakade i går. pusspuss

Dagens låt :kiss:

  1. 08 okt 2010 · 12:48 f mCarro

    Meh, va? Sa hon att du skulle lägga ner pengarna eller vadå? skum..

Tyck till