Mama said

DSC_0436

Foto: Carolina Lundström

God morgon! Nu sitter jag och äter min blogg och passar på att frukostblogga i vanlig ordning. Vi ska snart sticka iväg till gymmet jag och M och pumpa lite! Ja, jag kommer bli så stark!

Och hur gick det i går då för miss neu lash? Jo, hon fick sig minsann en massage! En ganska lång sådan, även om M försökte sluta några gånger. Han tycker inte att jag uppskattar hans massage, även fast jag säger MMmm och jätteskönt hela tiden. Kanske är det för att jag också säger längre ner, stanna där, nej gå tillbaka och massera där uppe. Ja, jag ska skärpa mig. Bara Mmm och jätteskönt i fortsättningen.

Jag tror inte att jag har visat det där fotot där uppe tidigare, va? Det är ju iaf från min photoshoot tillsammans med Carro. Jag gillar det riktigt mycket och tycker att jag ser riktigt fin ut på den bilden :) Känner mig inte riktigt sådär fin nu när jag sitter i min rosa plyschdress, osminkad och med smutsigt hår (orka tvätta det när man ska åka till gymmet).

Oj, gröten kallnar ju. Vi höres!

Dagens låt :kiss:

edit: haha. ”äter min blogg” !?! äter min gröt ska det ju stå såklart ;)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

 1. 06 okt 2010 · 2:00 e mM

  Jättefin bild! Det är inte bara en fin bild, den är rättvisande också! Kram.

 2. 06 okt 2010 · 2:12 e mhaida

  Hellu sötis =)

  När får man se dem andra bilder Carro har tagit? Jaaaag vill se:)

  kram på dig

  P.s sjukt fina/mysiga bilder du tar =)

 3. 07 okt 2010 · 10:02 e mLinda - ehtela.com

  Smakade bloggen bra? ;) Hihi.

 4. 07 okt 2010 · 10:06 e mleja

  Linda: haha, det där hade jag inte ens sett förrän nu :)

Tyck till