dubbel

Sitter vid köksbordet hemma hos svärföräldrarna nu och har precis ätit min sena middag. Slutade jobbet vid nio och var inte hemma förrän efter tio då jag fick åka och bytlåna bil med pappa efter jobbet. Våran bil var oschysst mot mig på väg till jobbet och bjöd mig på tre härliga breakdowns. Ett i ett rödljus, ett mitt i en rondell och så ett vid en tågövergång. Härligt, va!? Särskilt när man är stressad till jobbet… Så nu i helgen har jag pappas bil så att jag vet att jag kommer till jobbet.

I morgon börjar jag jobba först vid fyra så på förmiddagen ska jag och M ha en fin lördag tillsammans. En härlig frukost kanske, en fika på stan…en promenad? Möjligheterna är oändliga! :)

Nu ska jag ta med mig min käre sambo ner till vårt tillfälliga källarrum här hos svärföräldrarna och se på idol på tv4play. Lite trist att jag missade slutdebatten som var i kväll. Jag vet ännu inte vad jag ska rösta på, det är så svårt! Har ni bestämt er?

  1. 18 sep 2010 · 10:46 f mTess : Istla.se

    Jag har ännu inte bestämt vad jag ska rösta. Jag är inte alls insatt i det politiska och har ingen aning om vad och vilka som står för vad. Så får väl googla idag och se vad som händer imorgon.

    Ha en trevlig helg.

  2. 18 sep 2010 · 4:08 e memelie

    Jag var iväg och röstade i torsdags, SÅ skönt att ha det avklarat :)

  3. 24 sep 2010 · 11:06 e mhaida

    Du är alltid söt Linnea… & i den här bilden såg du så himla söt ut :) kram

  4. 25 sep 2010 · 8:49 e mleja

    Tack Haida :)

Tyck till