IMG_0512

Signe har det ganska bra. På morgonen kom mamma förbi och skulle hämta hennes bil som jag lånade i går kväll och med sig hade hon nykokt älgkött till Signe i en stor godislåda. Jag gav lite nyss av det fortfarande ljumma köttet till Signe som åt med god aptit :) Det var ganska mycket kött så jag får nog frysa in det och ge lite då och då.

Nu sitter jag vid frukostbordet och äter min gröt och snart ska jag och M åka iväg och träna. Jag har faktiskt varit ganska duktig den här veckan! I måndags var det gym + ridning, i tisdags långpromenad, onsdags långpromenad + ridning, i går gym + ridning och i dag blir det bara promenader + gym. Fast riktigt osugen är jag faktiskt på att ta mig till gymmet nu. Blää! Men ska man vara fin får man lida pin…

I kväll jobbar jag och likaså lördag och söndag, så det kommer inte att hända så mycket annat i helgen. Har dock börjat ta fram lite bilder från spanien, så dom kommer nog dyka upp här under helgen.

Nu måste jag koncentrera mig på att få i mig gröten och sen ta ut signe på morgonkissen. God morgon!

  1. 17 sep 2010 · 10:44 f mMeadow

    Vad duktig du är då stumpan!!
    Själv har jag ledat i sängen sen tisdagskväll, hostar och har mig! suck…

    När hade du tänkt att träffa din vännina från NKP då?! ;) haha
    vi hörs, puss!

  2. 17 sep 2010 · 9:58 e memelie

    Signe är ju så himla fin! :)
    Och jag tycker du är hur duktig som helst :) Brukar alltid kännas lite extra bra efter att man släpat sig iväg till gymmet, om man har sjukt otaggad innan.. Hoppas du får en fin helg, trots allt jobb :)

Tyck till