Skärgårdsmys

I går for vi, som sagt, ut till våran skärgårdsstuga där vi sov över till i dag tillsammans med min syster och hennes kille. Det har varit jättemysigt! Vi har eldat, ätit en massa god mat, njutit av solen och bara umgåtts. I går kväll hade jag ju min första ridlektion efter sommaruppehållet så då for jag och Lisa in till land samtidigt som grabbarna stannade kvar i stugan och bastade. När vi kom tillbaka så åt vi räkor, ost och kex. Mys!

IMG_0007

My loved ones

IMG_0008

Lisa och Viktor plockade kantareller och det blev en supersmarrig förrätt :)

IMG_0014

IMG_0015

Frukostbuffén :)

IMG_0029

Signe tittar på fåglar

IMG_0034

Jag och Lisa offrade våra liv och gick ut i skogen och plockade blåbär för att ha till dagens plättlunch. Det finns björn på ön så jag var rädd hela tiden. Jag är skiträdd för björn! Det finns massor i skogarna vid stallet också, så man får vara ganska högljudd när man rider… :eeh: Plättarna stektes för övrigt på muurikkan och var jättegoda. mums!

Nu har jag kört M till flygplatsen igen och nu har han de sista arbetsdagarna i Stockholm. På onsdag nästa vecka åker jag ner till honom för två dagar i Stockholm tillsammans innan vi åker vidare till Fuengirola i Spanien. Lovely! Och när vi kommer hem från Spanien så kommer baby med hem igen. Inget mera jobb i Stockholm alltså – tjoho!

  1. 18 aug 2010 · 3:52 e mLinda - ehtela.com

    Uh vad obehagligt med björn! Jag hade också varit livrädd, de är ju inte att leka med :S Men åh vad gott med både kantareller och blåbär! :)

Tyck till