Måndag

Polaroid1

I dag har varit en bra dag då jag har fått vara med min M heeela dagen! Vi har faktiskt åkt till Boden, som är en grannstad för er som inte vet, och gått på stan (tog visserligen typ 30 minuter, hehe), fikat, besökt loppisar och hästsportbutik. En riktigt mysig dag! Sen for vi förbi stallet och kom dit lagom i tid för en betäckning. Till kvällen blev det grillat hos svärföräldrarna och efter det har vi bakat.

I morgon ska jag jobba och sen åker vi ut till skärgården för att hälsa på några kompisar. Det ska bli supermysigt och M ska låna sina föräldrars båt (för första gången!), som vi sen ska sova i. Myspys på hög nivå :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 07 jul 2010 · 9:07 e mJosefin

    Tack så mycket! :biggrin:

    Hur har det gått med bilderna till headern? Nyfiken! ;-)

Tyck till