Nu har jag precis varit ute med Signe och nu sitter jag här i köket och käkar frukost. Alldeles för tidigt, tyckte en viss dam, som hellre hade velat ligga kvar i sängen med husse :)

Nu ska jag iväg och jobba ett kort pass, 9-12 och sen i em. ska jag åka till stallet. I går var vi på hundkurs och efter det for jag till ridskolan för att kolla när två vänner hade hopplektion. Jag som inte hoppat på sex år har sjuuuuk abstinens – jag älskar ju det! Så nu funderar jag faktiskt på att börja rida lektion igen. Egentligen har jag inte råd men jag känner att ibland måste man satsa lite på sig själv och på sånt som man tycker är skoj. Det är ju inte hoppning så jätteofta, men det hade varit roligt att utvecklas lite i ridningen också då det känns som att jag står rätt still med den biten just nu.

Något som slog mig på stallet var för övrigt hur sjukt stoooora hästarna var, haha. Jag är ju van med arabiska fullblod och dom är ju inte 1,60 direkt :) Och om jag nu börjar rida lektion så blir ju dilemmat hur tusan man tar sig upp i sadeln ;)

Nu måste jag skynda iväg, men bjussar på en fin låt till en fin dag. puss på er!

  1. 23 mar 2010 · 2:37 e mEmma

    Klart du ska unna dig att börja :D

Tyck till