grasjalor

Egil & jag på Gråsjälören

I dag så gick jag, Signe, Minna & barnen ut till Gråsjälören. Det är en liten ö som ligger precis utanför centrum dit det går en isväg (som även går runt halva centrum också). Nu under vårvinterns soliga dagar så söker sig hela Luleå ut på dessa vägar för att promenera eller åka skridskor, och så även vi denna underbart soliga dag. Vi var dock ganska tidiga så när vi gick ut var det inte så jättemycket folk, men efter att ha suttit på ön och fikat mackorna och chokladen som Minna hade med sig så hann det bli helt tjockt med folk på isen tills att vi skulle gå tillbaka. Fyra timmar var vi ute i solen -underbart!

pianjag

Efter en liten tuppis på soffan så begav jag mig ut till byn och till stallet. Efter att vi gjort klart i stallet och tagit in hästarna så tog vi en tur i skogen. Det är såå härligt att det är ljust ute så länge nu. Jag red Pian på hackamore, för andra gången, och det gick super. Hon har varit lite irriterat på bettet så jag provade och det gick jättefint. Hon är väldigt lyhörd för hjälperna och nu i helgen har vi travat också, för första gången. No problems, som vanligt, allt går så fint med henne denna underbara häst :) Otroligt trevlig är hon att ha att göra med också.

  1. 22 mar 2010 · 11:57 f magneta

    Låter som en riktigt mysmys dag. Soliga isen och hästhäng. Heeelt i min smak! Vi var oxå ute i soliga naturen, men jag fick nöja mig med att klappa-lukta på några islandshästar :)

  2. 22 mar 2010 · 2:50 e mleja

    Agneta:Ja, men det är ju inte heller helt fel :)
    Hörde du att Lovis lilla favorit Rosie dog i torsdags? Jättetråkigt :(

  3. 22 mar 2010 · 3:52 e magneta

    Jaa, det har jag sett, men jag har glömt att berätta för Lovis. Uscha, vad tråkigt :((

  4. 23 mar 2010 · 8:05 f mCharlotte

    Vad mysigt det såg ut :)

Tyck till