I går var det söndag, så jag var på stallet i vanlig ordning. Red först en tur i skogen och sedan tog jag ut Vackra Flickan (ni vet mitt lilla projekt?). Hon har inte varit riden på väldigt länge och innan dess så hade hon en förkärlek för att kasta av sina ryttare och hon ville inte låta en sitta upp på henne heller. Men så har jag jobbat med henne, mycket från marken, och i går så tänkte jag sitta upp en sväng igen. Tidigare har jag haft ledsagare och liksom inte jobbar själv med skänkel- och tygeltag, men i går så red jag helt själv och det gick så jävla bra! Hon har känts ganska spänd tidigare men i går var hon huuuur lugn som helst och skötte sig jättebra. Jag är så glad! Det blev ju dock bara ridning i skritt och inte så länge. Jag vill inte tråka ut henne och ha för höga krav. Men jag tror faktiskt att hon tycker att det är lite roligt också, finflickan :)

I dag har jag varit med pappa och fotat lite grejer åt honom och lagt upp dem på hans hemsida. Jag ska börja ta hand om den lite grann och se till att de händer något där.

Nu ska jag äta lite och sen ska jag och Signe i väg på första lektionen i vardagslydnad på Hundhuset. Det ska bli superspännande och jag är lite nervös :) Vet inte alls vad jag har att vänta, men Signe kommer nog att klara det galant :) Wish us luck!

  1. 01 feb 2010 · 5:04 e mBeyond the sun

    Åh, vad kul att det gick så bra med fina hästen :) Lycka till med Signe ikväll!

  2. 01 feb 2010 · 11:10 e mMalin

    Hon är fiiinfiiiin! Äre en liten arab månne?

  3. 02 feb 2010 · 1:39 e mTess | Stylish-B.se

    Så fin bild.

Tyck till