Little tortilla boy

Signe började tassa runt i sovrummet kring 8-tiden imorse så jag fick snällt stiga upp då. Gick en kort runda och sen hem och in under täcket igen för att somna på babys axel med en ihopkurad Signe vid ryggen. Mys! Nästa gång jag slog upp ögonen var klockan elva. Ooops! Gillar inte att sova bort dagen sådär men det är ju lördag så jag antar att det är okej :)

For in till stan sen, jag & M, kollade efter en vinterjacka till honom och gick förbi The Phonehouse och kollade på Sation.  Dock är den ju så satans dyr så det är ju bara att glömma. Jag har ju inga pengar! Men om jag väntar lite så blir den ju lite billigare och så kanske jag har pengar då. Den som väntar på något gott…väntar alltid så j-vla länge!

Åt en lyxig lunch i form av varmkorv på Kvantum, handlade middag, ett grisöra till tjejen som fyllde 6 månader i går och lite gofika. David & Emelie kommer hit snart och ser hockeyn. I kväll så ska jag & M gå och se Pablo Fransisco! Det blir skoj! Jag har faktiskt aldrig varit på någon standup eller liknande tidigare, är inte så vanligt här uppe.

Nu: koka kaffe och tina bullar. Ha en bra lördag! puss

  1. 17 okt 2009 · 7:43 e mCharlotte

    Åh han är rolig!
    Ni kommer säkert få jätteskoj! :)

    Kram

  2. 18 okt 2009 · 2:15 e mCharlotte

    Hade ni skoj?

  3. 18 okt 2009 · 4:44 e mMalin

    hihi ja, till & med min sambo reagerade över det; ”OJ! Hon är vuxen för att bara vara 14 år…” – så jag fick förklara att det stod fel! Han tänkte på det där med hur du bodde ;) hihi.

Tyck till