Tanza

Picnik collage

Jag har ju huuuuur mycket bilder som helst at visa er från Tanzania-resan i januari (!!!!!). Jag har bara inte hunnit fixa med det. Och så har jag nog glömt lite. Ni får påminna mig :) Det var ju en sådan otroligt häftig resa och jag har lika häftiga bilder..nästan :)

Alla bilder i collaget ovan har syrrans Viktor tagit. Det är jag och en GT i solnedgången, jag & baby som snorklar, jag & baby som precis har åkt Cross-cart (stavning?) och så jag som kikar ut över Ngorongoro-kratern. Ahhrgh, vilken otroligt häftig resa det var!!

Under kategorin Tanzania 09 så kan ni läsa om de få dagarna som jag har slängt upp hittils.

 1. 16 Okt 2009 · 12:02 f mJennie

  Kul, vill gärna se fler bilder därifrån :)

  [Reply]

 2. 16 Okt 2009 · 7:26 f mViktoria

  du har väl gjort ett stort fint album man kan titta i om man dyker upp :-)
  Tack för den snälla kommentaren på min blogg :-) ja jag och Elsa är nog mycket lika varandra.. särskillt eftersom hon e så himla söt :-)
  Kram
  Kusinen som kommer norröver till veckan..

  [Reply]

 3. 16 Okt 2009 · 9:35 f mMalin

  hihi vilken stooooor kikare :)

  [Reply]

 4. 16 Okt 2009 · 9:50 f mVanilla

  Kul att du lägger upp lite bilder därifrån! Kan tänka mig att det var en häftig resa! :-)

  [Reply]

 5. 16 Okt 2009 · 10:01 f mLinda - ehtela.com

  Fastnade för första bilden, åh så mysig! :)

  [Reply]

 6. 16 Okt 2009 · 9:40 e mAnnaMalin

  Vad härligt! Vore kul och se fler bilder därifrån :-)
  Jaa just, du har det precis som jag :-) Haha, alla dessa hockeymatcher, som aldrig tar slut! :S Skönt, vi förstår varandra ;-) Jag antar att din sambo också jobbar sen kväll mestadels?

  Kraam!

  [Reply]

 7. 17 Okt 2009 · 3:46 e mMalin

  Hej & tack för att du kommenterade vem du var! hihi & gissa om jag satt & glodde både en & tre gånger på skärmen när du missat 2’an & ist skrivit 1 i något som jag inser skulle vara 24 år – som blev 14 ;) haha tänkte ”VA!!? Nämen inte fan e hon bara 14 år…” ;)

  [Reply]

Tyck till