I dag har jag träffat min nya klass, och vet ni? Det gick bra. Jag är nog äldst i klassen och medelåldern är kring 20, men alla verkar trevliga och vi är fem stycken från Luleå som kommer pendla tillsammans. Det är ju perfekt!

Men jag måste säga att nollningen mera känns som ett nödvändigt ont just nu. Jag tycker inte att det är sådär jättekul för tredje gången… Fast å andra sidan så hade jag nog inte gillat sådan här nollning vilken gång i ordningen det än var. Phösare som springer runt med mantlar och solglasögon…ja, ni fattar. Inte min grej i alla fall.

fishy

Tipptopp! (Jag ser ut som en fisk!)

Jag har räknat på det lite och faktum är att det här faktiskt blir min åttonde klass. Lågstadieklassen, högstadieklassen, första gymnasieklassen, andra gymnasieklassen, Uppsalaklassen, bildjournalistikklassen, sjuksköterskeklassen och nu TVklassen. Åtta olika klasser. Och ändå säger jag ”jag ska åka in till stan och träffa några från klassen” och antar att folk ska förstå.

Very well. Nu ska jag packa väskan och mysa med min gumma. I morgon efter skolan åker jag, M, Signe, Lisa & Viktor till våran stuga i Övik över helgen. Det ska bli helmys :)

  1. 19 aug 2009 · 11:41 e mAnna

    Välkommen till Pite :) hihi

  2. 20 aug 2009 · 8:05 f mminna

    men skippa nollningen då :) jag var aldrig med på min men fick kompisar ändå ;)

  3. 20 aug 2009 · 10:41 f mTess [Stylish-B.se]

    Låter ändå som du haft en bra dag =)Nollning och sådant kan jag hålla med dig om. Eller är det för vi börjar bli gamla? Ha en super härlig helg.

    Kram // Tess.

    ps. har länkat till dig via min blogg. Har gillat din blogg ett tag nu men det var länge sedan jag läste och kommenterade.

  4. 20 aug 2009 · 1:50 e mBella

    Bra val Slemis. Jag tror du har gjort helt rätt. Tv är du. Lycka till. Vi måste ses snart! Puss o kramar Slemis (3?)

  5. 20 aug 2009 · 2:01 e mzerendipity.se

    när jag började så var ingen i vår klass särskilt intresserad av det där med nollning. våra faddrar kallade oss ”tråkiga” och det blev allmänt otrevlig stämning mellan vår klass och faddrarna. Sjukt att dem inte kan förstå att man INTE är intresserad!

    Skönt för dig att du får sällskap när du pendlar i alla fall! Kan ju kännas bekvämt att känna folket :)

    kram!

  6. 20 aug 2009 · 3:02 e mWifie

    Men hallå, har du inte gått mellanstadiet?? :D Eller menar du att låg och mellan är samm? :D hah

  7. 20 aug 2009 · 4:45 e mAnna

    svar; Yes, har faktiskt inte ens flyttat till Umeå ännu, men drar ner om exakt en vecka!

  8. 20 aug 2009 · 10:18 e mMalin

    Åhw vad jag saknar pluggandet ibland! Önskar jag hade orken, och viljan för den delen, att byta ett bra heltidsjobb med bra lön för att plugga. Men antar att det inte är några problem om man hittar något man verkligen VILL plugga. Dessutom är det ju sjukt mysigt att plugga också, när man får va me lite själv & avgöra vad som faktiskt blir målet av pluggandet.. :)

  9. 22 aug 2009 · 12:32 e mE&I

    Verkligen LYCKA TILL, Linnea – bra du lyder hjärtat å magkänslan!

Tyck till