Klockan är fjorton och trettiosex och jag har precis vaknat. Det var M som ringde och väckte mig. Han hade också precis vaknat men till skillnad från mig så somnade han vid fem och jag vid tio. Åh, arma tid! Min kropp känns tung och…trött. Men sova kan jag göra sen, jobbar ju inte i natt så då är det inte lika viktigt att få sina timmar.

Nu ska jag äta en bra frukost och sedan pallra mig iväg på lite ärenden innan jag slutar i byn för att dra till stallet med syrran. Det har kommit ett nytt föl i dagarna och de måste jag ju spana in :)

ungh

Under min tid på stallet så har det kommit några små föl. Dessa är en del av dem. Skimmeln som ni ser på bilden längst upp till vänster samt den stora bilden under, föddes den natten då jag hade vakten på stallet. Jag var dit på kvällen och skulle kolla till hästarna och då ser jag på mamman att hon verkar vara redo för fölning. Panik! Och hon som äger hästarna var just precis denna dagen iväg med hingsten på utsällning i Umeå. Panik!

Men det gick jättebra och hon har växt upp och blivit så stooor nu! Och vacker :) Dessa bilderna tog jag för någon vecka sedan.

Nu: frukost. puss!

  1. 26 jul 2009 · 3:34 e mKajsa

    Jättefina bilder, och föl är ju något bland det sötaste!! :)

  2. 27 jul 2009 · 2:45 e mHatchepzut - Mamma till en ängel

    Vilka härliga hästbilder!

Tyck till