I går så for jag som planerat in till stan och träffade syster Lisa, bror Magnus och hans tjej för en fika på mat & prat. Lisa hade med sig en present från mamma och pappa till mig; läppglans! Woho! Mamma, pappa och Lisa har varit i frankrike och eftersom jag inte kunde följa med så fick jag ett litet tröstpris. Och jag älskar läppglans så det var ett riktigt bra tröstpris! Åk till frankrike fler gånger! ;)

dior

Efter fikat så skyndade jag & Lisa runt på stan i en halvtimma innan de stängde. Jag köpte ett apsnyggt bälte från Gina Tricot som jag spanat in tidigare. Det är svart med nitar på och blir skitnsyggt ihop med min vita tyllklänning från monki eller till nya favorittröjan nedan. Favorittröjan köpte jag utanför Nordmaling där jag var i helgen. Gillar ringningen och dragkedjan där bak

hom

Måste jobba lite på våra poser tror jag ;)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Tyck till