Jag kunde inte hålla mig. Det blev bak igår igen.

Dessa tekakor är verkligen to die for. I alla fall om man inte följer receptet. Tidigare då jag har bakat dessa så har jag av misstag råkat dubbla mängden jäst, men igår så gjorde jag enligt receptet och då blev de inte alls lika bra. Ser ni, man lär verkligen av sina misstag! Om ni är sugna kan jag lägga upp receptet sen. Till muffinsen också, jag såg att det var några som har frågat.

Snart ska jag och M iväg och träna. Jag var tvungen att stiga upp relativt tidigt i dag, för om jag inte äter senast två timmar innan träning, så får jag sådan jäkla mjälthugg när jag springer. Inte att leka med alltså.

Sen blir det plugg & till kvällen flyttar vi in i svärföräldrarnas hus för att vakta katter och hund under helgen. ICA-kortet ingick också så nu blir det oxfilé & rysk kaviar i dagarna tre! ;)

  1. 05 mar 2009 · 9:35 f mLinda - ehtela.com

    hehe ja, fast det är inte alltid man lär sig att man ska göra om misstagen :)

  2. 05 mar 2009 · 10:47 f mkristina

    ja! älskar att baka bröd. och ikväll blir det nog scones med vännerna, väldigt simpelt men gott. tekakor har jag aldrig provat göra, så ett recept vore ju ett smart sätt att starta med. :) kram

  3. 05 mar 2009 · 12:09 e mMalin

    Gud så mysigt :) Såg gott ut de där, tekator är inte helt fel, aldrig bakat dock, jag håller mig till scones då jag är riktigt dålig på att få deg att jäsa ;) haha så scones passar ju mig perfekt!

    Superfint vardagsrum btw!

Tyck till