Saga

Vi hade bara en lektion på skolan i dag, men sen satt vi med ett grupparbete fram till klockan tre. Då sken solen så härligt att jag blev sugen på en promme, men eftersom jag inte har någon egen hund att gå med så lånade jag Saga i dag:) Vi hade en trevlig promenad. Dock så kom en obehaglig man fram till oss och började prata om Jesus och frälsning och han tyckte då verkligen att jag skulle fundera på det för Djävulen bla bla bla. ”Det där är ingenting för mig!” sa jag.

Efter promenaden så kastade jag hennes boll till henne ett tag. Ut i snön och hon flög som värsta kamikaze in i snöhögen, försvann nästan och kom ut med bollen alldeles snöig :) haha. sötnöt!

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa och ta årets andra. (Och sista jag lovar! Men får man en present så tar man emot! Det är rent hyfs, har jag fått lära mig…)

  1. 24 feb 2009 · 9:45 e mErica

    Halloj!

    Måste erkänna att jag regelbundet brukar kika in här hos dig med :) Hoppas vi har gjort det lättare för alla smygläsare att våga komma ut ;p

  2. 26 feb 2009 · 10:34 f mMia

    Saga tackar för promenaden :) R sa men fråga om hon vill ha henne nångång… så om du känner för att ta henne nångång så är det som sagt bara att säga till… nu har hon dock lingonveckorna :P

Tyck till