Igår kom syrran hit som ett litet paket på posten & jag kunde hämta ut henne på morgonen på flygplatsen. Anledningen till detta finbesök är mammas 60års-partaj som är i dag. Mamma fyllde ju år då vi var i Tanzania, vilket också var anledningen till resan, så nu i dag så ska hon ha en liten bjudning. Jag är hemma hos mamma & pappa nu för att äta buffé och umgås med släkten.

Efter att jag hämtat syrran på flygplatsen så for vi in till stan. Där bytte jag en t-shirt på Gina Tricot, gick på systemet och köpte vin och så hittade jag denna underbara tröjan på VILA. Jag har i flera flera års tid velat ha en Pippi-tröja, och nu fann jag en! Jag tycker att den är sjukt söt och den kommer få vara med många mysiga sommarkvällar :)

 

Pippi-jag & och smarriga semlan

Efter en kort visit på stan så åkte jag hem och pluggade lite med Minna. Sen kom M & Walle med semlor till oss. Årets första och sista semla för min del. Men den var riktigt smarrig :)

En som också hittade hem till Luleå i helgen var M’s syrra Kristina. Det firade vi med tacos hos svärföräldrarna och sedan fest hemma hos oss. Det var en trevlig kväll! Vi var en bra blandning med folk. Folk som var på fest hos oss för första gången och lite gamla godingar.

 

Jag & Baby / Jag & snygg-Kristina

Utgång blev det först på Invit. Där var de flesta kring 45+ så vi gick vidare till Olivers. Eftersom det är helgen innan löning så var det inte så jättemycket folk, men vi hade väldigt trevligt. Jag tror Minna har träningsvärk i magrutorna i dag, så mycket som hon skrattade :)

Riktigt bra kväll! I säng kom vi vid halv fem… ZZZZzzzz…

  1. 21 feb 2009 · 7:29 e mminna

    HELL YEAH!

  2. 22 feb 2009 · 12:00 e mBeyond the sun

    Låter som en trevlig kväll :) Åt också årets första (& sista..) semla i fredags.. Mums :)

  3. 23 feb 2009 · 9:26 f mKakan

    Hej stumpis!
    Jag har inte käkat semla än, men imorn ska man väl försöka klämma en ;)
    Jag gillar dock inte mandelmassan, så jag får gräva ut den varje gång, haha..
    Småungefasoner ;)

  4. 24 feb 2009 · 4:36 e mLinda - ehtela.com

    Vad roligt :)

Tyck till