Igår var en bra dag. Vi mumsade mina hjärtemuffins till frukost och gick sedan till Bakfickan och åt lunch. När M började jobbet träffade jag Emma på stan. Hittade en fin kjol på H&M men jag är verkligen PANK, så det blev inget med det. Till kvällen blev det som sagt finmiddag med familjen och grannarna och sedan mys och somna på soffan. (varför är det alltid mycket skönare att somna på soffan än i sängen? va va va!?)

I morse vaknade jag klockan nio. M var trött så han fick sova vidare medan jag själv gick upp och bakade scones. Väckte honom sedan då allt var dukat och klart på bordet och så hade vi en mysfrukost framför ett avsnitt av OZ. Hur snällt var inte det!? Det kändes bra, jag fick nog ett snällpoäng där tror jag. Minst! ;)

I kväll har jag jobbat. Slutade nio och for då förbi mor & far en sväng och nu är jag hemma. Tänkte krypa upp i soffan och se senaste Grey’s Anatomy avsnittet. Jag jobbade ju i onsdags så jag missade det då. Jag ser nog det sista avsnittet från förra säsongen också, så att jag kommer ihåg vad som hände. Jag glömmer alltid sånt där!

Nu: ombyte till mjukisar och sedan tv-mys!

Puss!

Och är det ngn som är intresserade av det där hjärtemuffins-receptet förresten? – Dom blev sjukt goda! M tog med några till jobbet och där fick dom stående ovationer (säkert!). Enligt säkra källor sades det i alla fall att man skulle äta dem med andakt. Vad nu det betyder. Dom var i alla fall apgoda!! (Tycker jag i alla fall som älskar allt som bara nästan stavas som choklad.)

  1. 16 feb 2008 · 12:02 f mJennie

    Fysjutton vad gott med bakfickan! brukar äta middag där ibland.. superb´!:)

    Vilken duktig hemmafru du är! Du får gärna väcka upp mig med nybakta scones!

  2. 16 feb 2008 · 12:11 f mJenny

    Vad du är snäll! :-) Själv känner jag att jag skulle behöva vara lite snäll så du får gärna dela med dig av receptet på muffins!
    Vad roligt med praktik på TV4, spännande! Hoppas att du får sommarjobbet också. Jag tycker du ska göra en kort och stilren CV och ett kort personligt brev där du ”klistrar in” ett par snygga bilder du tagit. Satsa på snygg layout eftersom jobbet innefattar det. Så att de ser att du har känslan menar jag :-) Lycka till!

  3. 16 feb 2008 · 9:24 f mCatti

    Men jag har ju redan frågat om receptet. ;)

  4. 17 feb 2008 · 1:58 e mHelen

    vill gärna ha receptet.

Tyck till