Sommarjobb

image

Som student är det ju allt som oftast inte tal om något sommarlov när skolklockorna ringer ut i början på juni, och så har det heller inte varit för mig den här sommaren. – Som tur är, ska jag lägga till, för jag är så nöjd och glad över de jobb som jag har haft i sommar. Två olika vikariat har jag gått på, ett på fem veckor som handledare på ett boende för ungdomar och ett på fyra veckor som kurator.

Hallåååå, hörde ni? Jag har fått arbeta som kurator! Kurator är ju det jobb som jag hoppats att jag ska få arbeta som efter min utbildning och nu fick jag alltså chansen för några veckor i sommar. Jag är så glad och stolt över det! Båda mina vikariat har varit så utvecklande, tycker jag, både professionellt och personligen och det uppskattar jag så himla mycket.

Men i morgon jobbar jag min sista dag och sen ska jag faktiskt få lite sommarlov i två veckor. Längtar nästan ihjäl mig! Jag ska fira mitt sommarlov med en resa till spanien där Melonen redan väntar på mig med färsk frukt, goda ostar och sitt glada mustaschleende (hoppas jag). Jag ska fokusera på att n j u t a hela den veckan, så som alla semesterfirare har gjort denna rekordvarma sommar här uppe i Norrbotten, och upplägget på resan bäddar för att jag ska lyckas.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/1/8/lejas.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

  1. 14 aug 2014 · 7:02 f mMinna

    Du är så grym! Ha ett fantastiskt sommarlov

Tyck till