Nu är jag där igen

 
image

image

Jag har tagit upp hästeriet igen och jag är så himla glad för det! Har förmånen att få hjälpa till med två svarta änglar som är supertrevliga och roliga att rida. Båda dessa killar rids western och jag försöker just nu att sadla om till det, vilket är en väldigt rolig utmaning efter alla år i den engelska skolan. – Och inte en dag försent, om jag säger så. Jag har ju länge velat lära mig western, men har liksom inte tagit tag i det förrän nu. I början på sommaren gick jag en fem veckors prova på-kurs i western och det var SÅ kul! Efter det började jag rida dessa grabbar och i måndags hoppade jag på en tio veckor lång fortsättningskurs också. Så det är många eftermiddagar i stallet just nu och jag förbannar dygnet för de få timmarna det bjuder på. Jag vill ju hinna så mycket…

Sova till exempel, det ska jag försöka hinna med nu. Gonatt!

Tyck till