Jag har lagt upp lite olika delmål i min match mot extrakilona. Jag tänker att det ger lite extra driv för mig. Första delmålet var på 5kg och den gränsen passerade jag i måndags. Woho!! Känns riktigt bra och jag känner mig på g! Heja heja :)

Som belöning till delmål 1 hade jag planerat in att jag skulle få gå till frissan. Tänkte att jag ville göra något liiiiite extra än att bara fräscha till och  ha som jag brukar, så den här gången lät jag frissan klippa av dryga två decimeter. Alltså ångesten jag kände i frisörstolen var inte nådig! Mitt hår är en sådan stor del av mig själv så att jag skulle (i mina ögon) bli KORTHÅRIG kändes så himla crazy. haha. Men det känns riktigt bra och fräscht nu, så jag är nöjd även fast det känns väldigt ovant :)

Bjussar på två korniga mobilbilder; före & efter

20140218-180139.jpg

Nu satsar jag mot delmål 2!

  1. 18 Feb 2014 · 9:44 e mFrida

    Det blev ju jättefint! :) en snygg längd som passar dig!

    [Reply]

  2. 18 Feb 2014 · 10:33 e mLisa

    Super! Ser vuxet ut ;)

    [Reply]

Tyck till